YuOYOYO yeahoo ^^

Hejsan svejsan!

Gött att inte behöva tänka på att man skall gå och lägga sig tidigt så man orkar med morgon dagen,ååhh. Imorgon skall jag sova till 3 elr ngt , lovely :D. Om 30 minuter börjar BB , awesome. Sitter och dunkar Glee musik , haha. Gillar blandningen , alla möjliga changrar,(fel stav.se ) haha. Skall chilla vidare denna underbara evening ;)

Bjuder på 2 underhållande bilder, haha..





Me and awesome Moa here ... :D

Halloj , chillar hemma med Moa. Vi skall nog plugga lite sen , men nu sitter vi i varsit hörne av rummet och spelar Draw Something :D , haha. Studiedag imorgon , YEAH! :D



utan mascara ^^^

Yes , drar till skolan utan mascara idag. Orkar inte fixa det och sen för sov jag mig så har lite bråttom nu. Känner mig naken utan smink.. men men. Jag har annars inte mycket smink alls så man märker la ingen skillnad. Som på vissa dom sminkar sig så otroligt mycket så om dom en dag inte alls har smink ser dom ut som monster typ, haha. Nää , men helt annorlunda. Men nu skall jag käka frukost mamma ropar på mig, ha en nice dag , puss!



RUUBRIKKK ;)

God kväll alla sköna personer!
Sitter och kollar på BB just nu. Förut arbetade jag på min Engelska uppgift om Dublin i typ 3h. Fattar inte hur jag orkade. Men men.. sen blev jag inte klar heller , kul ? :O. Imorgon skall Moa hänga med hem efter skolan , skall bli nice (y). Tagga Torsdag nu , studiedag :D, gött! Fast det blir nog mest plugg då ändå.. har ju ganska mycket tills på Fredag. Sen  skall jag nog sova hos Julia och Sara på Fredag till Lördag :3 mys :3 Jaja , nu skall jag glo vidare på Hannah´s patetiska ursäkter , god natt så länge! <3






haha , en gammal bild ^^

Hänger i kapprummet med underbaringar!

Har just gjort ett hkk prov , gick la ganska bra. Sen gjorde vi pannkakor , mums. Nu sitter jag i kapprummet med några underbara tjejor. Sen är det so , trööööögt.. nu skall vi chilla vidare.. får ta vara på varje minut av rasten :)





Jag och Moa Halldins macka på bilden :)




2 som inte ville vara med på bild .. ^^


Plugga är kul elr inte

Gud va jag älskar att plugga , sjukt ointressant inlägg men behöver en plugg paus :P







chilla och sen plugg!

En Måndag till avklarad, skönt. Nu skall jag chilla och sen plugga inför provet imorgon :P
Soft eftermiddag ? -  hell no!



Bild från Januari :P


Dagens outfit 27/2

Dagens outfit!




*Failad face*





Röda byxor: U&ME
Grön hoodie: HM



Hoppas Jessica ryker..

Hejsan , sitter i mitt rum och kollar på BB. Ikväll är det ju ngn som åker ut hoppas verkligen det blir Jessica. Hon är så jävla jobbig. Kan aldrig ha munnen stäng :o. Lyssnade på Jedward förut och typ dansade crazy.. haha, underbart. Sen tog jag en dusch och nu sitter jag i pyjamas brevid några tända ljus , mys pys. Skall se färdigt på BB som är typ 1h till , sen blir det sängen , puss!




sjukt cool bild.. skall testa att göra så ngn gång :3


Blir så jävla trött på bråk hit och dit

Suris bloggar , åhh så himla sur på mamma just nu. Behöver man diskutera allt ? kan hon inte bara fatta att man vill leva för en gång skull.. spara hit och spara dit.. jag vill fan inte dö med flera miljoner på banken. Jag vill ha kul man lever bara en gång så om jag nu vill ha ett par nya skor som jag verkligen behöver som är as snygga och spotify premium för att kunna lyssna på musik i mobilen. Så jag har ngn lust alls att gå ut och gå , då är la det okej? Åhh... att det kan vara så svårt att fatta! FML...


Underbart väder :)

Halloj!

Super fint väder ute idag , solen skiner och fåglarna kvittrar , äntligen vår :D och efter det kmr sommar :´) ahhh<3.
Idag blir det nog en ganska lugn dag. Vet inte vad jag skall göra. Tänke först vara med Julia och Sara men dom var inte hemma. Får se när dom kmr hem. Sen tänkte jag pyssla typ en tavla med en massa mini Jedward bilder på. Men såklart hade vi ingen kartong i garaget så pappa får ta hem det imorgon från jobbet. Men jag har satt upp 2 nya posters på väggen. Skulle satt upp fler men sen tog knappnålarna slut.. fml, hehe. Ja , borde egenligen städa mitt rum också men orkar nog inte det idag. Nu skall jag chilla på livet och våren , ciao ^^



somnar snart..

Ligger i sängen och kollar på BB live.. händer typ inget kul i huset.. somnar snart asså , så sjukt jävla trött. Nää , nu skall jag ta och stänga locket på datorn.. god natt! (onödigt inlägg I know)




Här är en sötis bild på John som sover..

Farbrors gård och kusinerna :D

Kom precis hem från att ha varit på farbrors gård och kollat på nyfödda kultingar med mamma , pappa och Sara. Lekte även med Elma och Emilia (kusiner) i deras lekloft och sen gick vi en promenad till min andra farbrors hus som han nyss köpt. Och träffa minsta kusinen Hedvig , hon blir bara sötare och sötare asså. Sen släppe mamma och pappa av mig och Sara på vägen så vi fick gå hem , skönt med en lite längre promenad. Sen kmr moster Lisa och ser på Mello med oss ikväll , skall bli mys.

Här är lite bilder...


Först en video på kultingarna :3
























Sara :)




Katten ville inte vara med på bild xd



Jag :P




Lekloftet , var sjukt kul när hela var fullt med hö :)



Haha , fan va fet Sara ser ut , det är hon inte ;)




Underbaringarna :D





Sist och även minst lilla Hedvig <3


Det är så coolt med grisarna för det finns bara 200 grisar av den sorten i hela världen och min farbror äger typ 15 av dom :) grisar är fina djur :) särskilt kultingarna ;3


Puss!

Vad skall bli av min Lördag?

Ja.. precis. Vad skall jag göra idag?
Just nu kollar jag på BB live :D men vet inte vad jag skall hitta på sen.. skall klä på mig så långt har jag tänkt. Ngn som vill göra ngt? vill komma hemifrån och göra ngt :S vi kanske skall åka till min farbrors bondgård , får se. Kramiz !


JEDWARD I ESC! =:D

Yeay!!!!! Jedward vann så nu skall dom representera Irland i ESC , happy happy happy Mathilda :D *FANGIRLING* <3

Skall firas nuu :D



JEXY ;)

Fredags bak med lillebror och tvkväll!

Kollar på BB just nu. Ju mer jag kollar på det desstom mer förälskad blir jag i det<3. Simon och jag bakade kladdkaka förut , gott. Blev riktigt kladdig och god. Fast grädden blev lite som smör.. haha , Simon fattade inte att han skulle sluta vispa så den blev typ hård , haha. Skall iaf se klart på BB sen blir det The late late show, JEDWARD SKALL VINNA! hoppas inte jag missar dom bara, för programet har redan börjat ^^. Ha en fortsatt mysig kväll , pussar!




T.G.I.F!

Sorry för låg uppdatering idag. Glömde helt bort bloggen. Seg skoldag som vanligt , sjukt omogna killar i min klass också :P .Efter skolan drog mamma och jag på bokrea , wiioo. Älskar bokrea. Läser mest på sommaren men brukar köpa mig ett lager som räcker till nästa bokrea. Köpte 5 böcker så det är la bra.  Har varit hos Julia och Sara en stund också. Julia försöker lära mig att virka. Det går sådär, hon är super duktigt och har virkat en massa saker. Men jag hmm.. tog mig 30 min att virka en rad liksom. Kanske kan till slutet av nästa år i denna takten. För två jular sen fick jag garn av mamma och en bok "Virka Amigurumi" , och såklart har det bara leggat i ett skåp eftersom jag inte kan virka. Köpte även en ny "Virka amigurumi" bok på bokrean. Tänkte att det kunde vara bra att ha när jag väl kan. Lite mer filurer att virka liksom. Nu skall jag hänga lite på nätet , yeeeeyhh. Sen se Big brother live. Sen blir det ju Modern family ikväll och BB igen. Jedward är ju med i "The late late show" ikväll också. Man kan tydligen se det live på internet. Men det går halv 11 och då går BB. Hmm.. tror jag ser klipp på youtube på Jedward imorgon istället. Orkar inte vänta på deras bidrag i typ 1h. Puss så länge ;)









Fynden på bokrean!





Julia skall göra ett täcke av "mormors rutor" hon är en bra bit på väg :D











Lite saker som Julia har virkat ^^



Såhär ser det ut när vi virkar ;)


Om 16 min blir det BB :D

Gilla Veckorevyn = gratis tidning!

Fick hem en gratis veckorevyn idag. Gillar man deras sida på fb och skriver in addres får man en tidning. Super bra tycker jag. Fick min på typ 1 vecka. Vem säger nej till en helt gratis tidning ? så vad väntar du på gilla Veckorevyn!

Nu skall jag läsa .. :D


Bacon och macka :)

Sitter fortfarande i soffan och ser på tv. Tittar på  "Keeping up with the Kardasihans" älskar det programet. Käkar bacon och tunnbröd , mums. Skall snart plugga spanska. Hoppas ni har haft en bra dag i skolan :)









Hemma :P

Yes , som rubriken lyder. Jag stannade hemma från skolan idag , var så trött så jag inte kunde röra mig i morse och mådde illa. Så jag sov till typ 10 sen fick jag ett sms och vakna. Nu sitter jag och kollar på "E!" bästa kanalen att titta på när man är hemma asså. Skall se lite Big brother klipp nu och sen plugga på Spanska läxan. Skall kunna 32 glosor, inte lätta heller. Kramiz!




Fika med mamma :3

Tjo, kom precis hem från att ha fikat med mamma. En av våra grannar har öppnat ett litet cafe så vi gick dit och fika, super mysigt. Sitta inne i en liten stuga och äta äppelkaka och dricka saft när regnet smatrar mot rutan , myyyys. Senare ikväll blir det BB igen , underhållande som fan asså. Borde städa mitt rum ngn dag också , jätte rörigt. Nu skall jag logga in på bdb. Puss!



Sånt som får mig att skratta , må bra , dö lite vackert inombords...

Tumblr_lxcfv2g3vf1qkevjpo1_500_large

Tumblr_lvmt3cbnlu1r5jxlqo1_r1_250_large

Tumblr_lxsi08drqt1r6qfy3o1_500_large

Tumblr_lxwhcerj5j1ql91jwo1_500_large

Tumblr_luv23jn3gr1r6q9qlo1_500_large

Tumblr_lpqcv1jsft1qdoof8o1_r1_500_large

Tumblr_lyclyobxso1r5jxlqo1_500_large

Tumblr_lxyfvc7bai1qhsnlro1_500_large


Tumblr_lxv67cimyf1r2n6gdo1_500_large

Tumblr_lxw8tudgsy1qkevjpo1_500_large

382675_2272521187123_1671476410_1450094_408699969_n_large

haha

Tumblr_lxafe2snqt1r5jxlqo1_500_large

Tumblr_lx6eoxniov1r1xkrzo1_400_large

Tumblr_luv46f9vcf1qdmd7b_large



Haha.. om det ändå vore så väl , lol.


























Det finns så många ord som man kan beskriva er med , men just nu är jag ganska mållös.

I LOVE YOU GUYS , BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELS!





Evil twin.. :c

517853551_large

Tumblr_lz66foc54i1r6obg7o1_500_large





Haha , det roliga är att det är John som "knäpper" Edward på näsan och på gifen under Edward som "stryper" John ;) haha , guud va jag älskar er<3

Bläddra kanaler och väntar på bättre tider!

Hallo!

Sitter i soffan och bläddrar mellan olika kanaler. Just nu hittade jag Lyxfällan. Tråkigt men efter det kmr nog Top model och det är ju helt okej. Skulle egentligen vart med en kompis idag men blev inte så. Tråkigt , hade sätt fram emot det super mycket. Dagen har annars varit som vilken Onsdag som hellst. Tråkigt att det regnar nu , men det är iaf bättre än snö och is. Hoppas våren snart dansar fram och fjärilar börjar flyga omkring. Åhh , egentligen kan vi skippa våren. Jag vill ha sommar året om. Kram!




Jag nu :3




Jag i sommras på Liseberg. Saknar värmen <3



BB iaf :)

Nu har jag käkat semlor med familjen. Blir nog att titta på BB iaf. Det börjar ju om 10 minuter bara och vad gör väl 1h mer uppe? Asså vet att jag borde sova nu men bara älskar det programet.. haha. Jaja , nu skall jag slå på tv 11. Det får bli 1h till. Puss :3



Här får ni en 3 år gammal bild på mina fina kisse Smulan <3



Fettisdagen ju! :D

Tjenare , haha.
Hemma från badhuset nu. Gött att simma. Fick snacka av mig med Emilia också , alltid lika bra. Nu kan jag äta en semla med bra förtronde ikväll , mums. Typ 5 semlan iår , haha, gött. Ni förskänar också en semla. Älskar alla sånna här dagar "Fettisdagen" , "Våffeldagen" mm. Nu skall jag bara chilla framför datorn. Får se om det blir BB ikväll också. Om jag orkar så. Nu har nästan all snön smällt med , yes! Känns äntligen som det snart blir vår :D

Puss!





Ca 1 år gammal bild.

Badhallen!

Hej , skoldagen gick jätte snabbt idag , skönt. Jag bestämde att jag skulle dra och simma i badhallen. Så jag ringde Emilia som hänger med. Skärde mig igår så fick ett sår. Hoppas inte det blir allt för irriterrat och går bra. Inte så farligt. Nu skall jag packa ihop badkläder och lite annat , kram :)


Tisdag morgon!

God morgon , precis färdig inför skolan. Fast såklart är inte mamma och Simon det så passar på att blogga.

Tror inte jag skall se på BB ikväll igen , orkar inte sitta uppe till 11 varenda kväll. Märkte det speciellt imorse, var typ helt död när pappa skulle väcka mig. Idag är det ju Tisdag , gött. Tisdagar brukar gå snabbast i skolan. Helt okej lektioner , fast inte så kul med idrott precis innan man skall hem. Varför har man ens idrott i skolan ? tycker det är onödigt. Man kan la ta en promenad hemma elr dansa till musik elr ngt. Då rör man sig ju och samtidigt i den formen man själv tycker bäst om. Räcker med teori inom i idrotten i skolan , tycker jag iaf. Nu skall jag snart dra hemifrån , puss!


BB patetiskt!

Just nu kollar jag på BB (Big brother). Det är så jävla patetiskt. Hon Hannah Widerstedh. Har ju seriöst inget liv. Aja , nu skall jag skratta vidare åt patetiska tjejer och killar , ni borde fan kolla bara för att xd. kan garantera minst 10 skratt liksom xd






Jag och min musli ^^

Ja här sitter jag helt forever alone i mitt rum , dunkar musik och äter musli, muma. Inte ätit ngn riktigt mat idag , inte okej. Fast åt bacon förut och det är väl mat ? , så jo ngt "matigt" har jag ätit. Om 30 min börjar "Familjen annorluna" så då börjar min tvkväll. 3h lång blir den idag.. opss.. lite mycket tv, men Måndagar går det ju bäst program på  , får skylla på det! :)







Bloggar nog mer i ngn reklam paus , kramizz <3

Ohhohh ohh rubrik ? ;O

Halloj , första skoldagen efter lovet avklarad. Sara var nyss här men hon skulle hem och käka hon kmr nog tillbaka ganska snart tror jag. Inte läxor till imorgon , yeah! Blir nog en sen kväll ikväll också^^ kmr vara as trött hela veckan. Först "Familjen annorlunda" sen "Mammor och mini modeller" och tillsist "Big brother" , nice kväll ?  - yes! Nu skall jag kolla förra veckans avsnitt av "Mammor och mini modeller" på tv3play missade det.  Puss!






Trött som fan!

Halloj , sitter i skolan har Svenska just nu. Vi laddar in videos på ett usb så vi har ingen annat att göra en att vänta. Sov jätte dåligt inatt btw, somnade inte för ens halv 2 typ. Sen har vi lång dag också , åhh. Bloggar runt 4 när jag kmr hem, kram!




Jag imorse , mobba inte mig , var sjukt trött ÄR sjukt trött.


Big brother mys :3

Sitter och tittar på Big brother just nu. Efter det blir det att sova. Super trött och så är det ju skola igen imorgon. Brukar inte följa Big brother med tror jag skall göra det iår. Så patetiskt att det blir bra. Ha en mysig kväll , puss!



Underbar!




Kärlek till tjejen som gjorde denna asså <3



Alla har ju varit små ^.^

Limade som sagt in lite foton i album sen kollade jag igenom gamla fotoalbum mamma gjort, börjar nästan gråta över vissa bilder asså. Rörande att kolla på gamla bilder , fan va söt man har varit :´3

Tog med Iphonen på bilderna så inte så bra kvalitet ^^




haha , "OMG moment" haha xd



Simon och jag :)



Världens sötaste lillebror har jag <3


Simon och Smulan :´3



"Ser jag hemsk ut nu?" haha , Simon gör typ grimarser på 70% av bilderna.



Snor syrrans prinssesklackskor , ohhyes!



Riktigt liten har man ju varit :3



Haha , snyggingen ;O nää , jag på Svantes båt :) åhh , saknar alla mysiga sommrar ute med båt :o




I Grekland :)




Jag försökte iaf göra 'peace' , hehe..




In the snow :)




Bada från farfars båt är en hit! :D




Åhh , i want summer <3




Jag och ngn tjej i Grekland! :D



Pappa försöker la lära mig att simma elr ngt xd




Simon och jag badar badkar , åhh den tiden då man fick plats i en plastlåda och lekte att det var våra båtar ^.^



Simons födelsedag , ser ut som han fyllde 5 elr ngt sånt ^^



jag och Sofia :)



Jag och haha vet faktiskt inte vem det är på bilden ^^



Simon , pappa och jag :D



jag och pappa på midsommar :)



haha , kolla vad jag hittade i mitt fotoalbum. Skrev det i 6:an. Drygt 2 år sedan. Jag håller jag jag skriver. Det skall inte öppnas för en jag fyller 40 år 2037 :P



Så föddes jag ^^hehe. Fast nu har jag gröna ögon , tydligen kan det ändras ;P
jag har även blivit längre och väger betydligt mer... höhö







Jag och mamma :´)



Lite stor dräkt ? ;o






För liten för stolen ? :o




Daddy and me :´D han ser ganska trött ut men jag ser nöjd ut , woopp woop ;)








tydligen gillade jag att leka frissör på Mamma mu :)






Leker med ngn gris som kunde gå , hemma hos mormor i Belgien :)





och så kom lillebror :3



sötis :´3




Gud va jag saknar dig Guapo <3  (hemma hos mormor)



I Grekland :)



och innan jag föddes var mamma och pappa säkra på att jag var en kille så dom kallade mig Max , hehe men jag blev en tjej :O Moohhahah haha xd

Är jag mig själv lik ? :P

Tänk när man var liten man brydde sig liksom inte om mycket. Det värsta var liksom när barbiedockan tappade benet elr man inte fick en glass när man ville. Nu är livet betydligt svårare ^^

Nu skall jag ta vara på dom sista timmarna innan lovet är slut :)









Sista dagen på lovet ^^


Hej , sista dagen på lovet idag, inte så nice. Anja åkte hem runt 1 sen drog jag ut på en promenad i skogen, riktigt skönt. Väldigt fint väder idag. Lite vårväder liksom. Solen skiner och det är faktiskt några plus, gött. Gick en runda och så när jag skulle ner för ett brant berg. Där jag brukar gå. Var det is över allt, hehe. Och jag orkade inte gå runt och tillbaka igen så jag satte mig på rumpan och kanade ner för berget. Blev lite blött med det var det värt, ganska kul faktiskt. Borde åka pulka iår inte gjort det, få tillbaka gamla minnen. Fast nu smälter ju snön bort. Borde tänkt på det tidigare .. ;p. Sen hittade jag min gamla dagbok. Den hade såklart lås men jag vände upp och ner på mitt rum och tillslut hittade jag nyckeln till. Åhh så kul att läsa det man skrev typ 2006- 2007 var ju liksom 9-10 år då, och såklart fick man typ hoppa över en massa som inte gick att läsa. Gud så fult man skrev då, påstår ju inte direkt att jag skriver bättre nu men.. haha. Mitt skrivande har faktiskt inte förbättras nånting sen vi fick datorerna i skolan. Nu skriver vi aldrig på papper längre bara på tangenter. Varken stavningen elr handstilen blir bättre. Dåligt egentligen. Skriver man på papper nu får man typ kramp efter några minuter liksom.

Nu skall jag nog lima in lite gammla bilder i fotoalbum. Tycker det är mysigt och göra. Mamma har en massa foton från när vi var typ 3-10 år jag och Simon. Som hon inte har gjort ngt med. Så jag limar in i fotoalbum. Ganska sällan , men nu fick jag lust. Skall börja innan lusten försvinner , puss.






Osminkad trist tjej.se elr ngt xd



SKANDAL :O

Men seriöst hur fan kan Sverige rösta Björn till final i Globen ? hur fan tänker visa. Tror folk röstar för att typ skoja elr ngt. Men liksom , ngn mer än jag som ville ha Youngblood och Anderas Johnsson i final? :o
Nää , dom gick ju till andra chansen iaf men besviken grymt besviken. Nu skall jag och Anja sörja lite för vår idioti att bara rösta typ 15 gånger, fuck. Fast tror det hade gått bättre med låten "Blame it on you" istället för "Youngblood" gillade inte direkt låten så mycket. Nu blir det väl ngn trist film.. go kväll!






RÖSTA RÖSTA RÖSTA!





Behöver jag ens nämna vad jag försöker få ut ? :o


Snart blir det middag sen semlor , chips och mello , call call call for YOUNGBLOOD!

Rösta på Youngblood!

God morgon!

Nu gör jag ett inlägg här om Mello ikväll. Ni får ta era telefoner och ringa och rösta på Youngblood. Dom skall vinna förståt? ;) haha. Nää , men jag känner Simon så vore coolt om det gick riktigt bra för dom. + att jag lovade att rösta jätte mycket och det skall jag göra. Men vet inte hur många röster man får för sådär 200kr. Så jag behöver hjälp av er blogg läsare. Btw , dom liknar 1D på super många sätt så ni som gillar 1D kmr säkert gilla Youngblood. Anja som också känner Simon (genom en teater sak) kmr hit om typ 1h hon skall sova över så vi kan kolla Mello och heja ihop , kul kul. Så klockan 8 ikväll myser vi ner oss i soffan med lite chips och varsin telefon. Gör det samma ? ;) (gud va jag tjatar) haha.

Här är en video med en av Youngbloods låtar :)'



Simon är den mörkhyade :3





Här är en grymt gammal bild på Simon från revyn! :P



Anja , Simon och jag på bilden. Super dålig bild jag vet men det var den ända jag hade på denna datorn.
Anja och jag sjöng "Älskade ängel" och Simon dansade i bakgrunden, roliga tider :D




Simon nu ;)



Youngblood!


Nu skall jag äta frukost och sen stixa till tåget och hämta Anja, bye :)

Trötter bloggar!

Konserten var helt okej. Dock hörde man inte så bra han som sjöng. Det var en besvikelse eftersom det var därför man var där (eller iaf därför jag var där). Men låtarna var ju bra. Btw, mitt halsont gick över i eftermiddags men kom såklart tillbaka lagom till kvällen. Så nu har jag ont i halsen igen , nu mer än förut också. Sen fick jag fram en massa känslor i visa av låtarna på konserten så jag orkade inte mera, var sjukt trött också. Så mamma och jag stack hem precis innan sista låten. Hatar när visa känslor bara dyker upp sådär genom en låt , ngn person osv. Så tänker man bara på det och börjar nästan gråta liksom. Leendet försvinner från läpparna och man ser sur ut, hehe. Ja vill inte heller gå in på vad det handlade om, lite för privat. Nu skall jag hälla i mig en massa halstabletter och ganska snart sova tror jag , får se vad som händer.








...

 

 

 

 


Snart konsert med bra musik!

Snart drar jag iväg på konsert med bra musik. Bloggar ikväll när jag kmr hem , ha en mysig Fredagskväll :3



So true <3



Ja , vad skall man döpa detta inlägget till ?

Hohoho , säger tomten, och nu jag.
Slut på fantasi som ni ser på rubriken, haha.

Har sätt en film precis, sitter fortfarande i pyjamas och myser. Har inte alls lika ont i halsen längre , yeah. Dagen börjar ju bli bättre. Lite deprimerande att alla andra får lov nu typ. Så slutar vårat, skola igen på Måndag, och weeeeey vad jag längtar elr ngt, :(. Nu borde jag ducha och fixa mig, lär väl dra ut på det typ 1h elr ngt, men sen måste jag faktiskt. Blir ju konsert ikväll , kul. Träffa Lisa , Elin och några andra där. Vem vet vem man kanske springer på? :P hhehhe.






Friday!

Yey , det är Fredag idag, typ bästa dagen. Fast dock inte specifikt denna vaknade med ont i halsen , gött. Nää , men får väl knarka halstabletter hela dagen så jag kan gå på en "konsert" ikväll. Känns som typ alla skall dit , om man kollar fb. Blir nog mycket folk. Så annars vet jag inte vad jag skall göra av min dag. Jag har ju inte så ont i halsen så jag inte kan göra ngt liksom. Kanske se på ngn film. Men först käka , mamma håller på med risgrynsgröt. Kanske får man tillbaka julkänslan ? nu när det är mycket snö ute och så.

Btw , gillade ni att jag listade snygga killar igår? tänkte att jag kunde göra samma sak med låtar , filmer osv. Vad tycker ni? :)




Bild från igår ^^


sova nu ? - ah tror det!

Ja , rubriken säger ju vad jag tror att jag skall göra nu iaf, hehe. Har varit en sväng hos Julia och Sara ikväll gav min försenade födelsedags present till Julia och så tittade vi på filmen "New years eve". Den är typ samma som "Valentines day" och "Love actually" fast nyårsafton då. Jag gillar ju sånna filmer så den var riktigt bra. Dock hann vi inte se klart dom sista 20 minuterna men det får vi göra någon annan dag. Sen har jag bara hängt framför datorn , fb , musik , listat snygga killar (som ni vet) osv. Nu blir det som rubriken lyder , säng dags. God natt!

2 bilder på mig ikväll..








10 snyggaste!

Jag listar dom 10 snyggaste kändiskillarna just nu , utan inbördes rangordning. Det vill säga att 10:an kan vara snyggare än 3:an tex.

Detta är alltså enligt mig och ingen annan.



Edward Grimes!





John Grimes!








Wentworth Miller!




Mark Salling!





Zac Efron!



Eric Saade!




Alex Pettyfer!




Channing Tatum!







Ashton Kutcher! (innan skägget och det långahåret) ;)




Robert Pattinson!











I L U















grimes-edward: aww yeaaa Estonia =:)







Frida

Hemma nu då, köpte Frida som jag sa , såklart. Så öppnar man tidningen och ser fina Julia där i Edwards armar, fint. Sen upptäcker man att bilden hon valt att skicka in är tagen av självaste mooaaahh. Så ja känner mig stolt :3.



Omslaget



Lystring Jedheads , man får även en poster (omslaget av Victory) =:D woop woop
skall upp på väggen tsm med bilden på Julia och Edward :3



Ni får vrida på era fina huvuden , bilden på Julia och Edward!



Här är orginalet ^^


Nu skall jag fixa en sak åt farfar och sen krypa ner i soffan med en filt och Frida tidningen , mys :3





Reflect your beauty!

Nu fixar jag mig och lyssnar på musik har fastnat för Lalehs låt "Some die young" , jätte bra. Ni som inte hört skall lyssna på den. Sen blir det lunch och en snabbis till torget. Har haft ngn typ vit knölsak över ögat. As fult iaf. Och när jag tittade mig i spegeln förut så såg den konstig ut så jag typ skrapa på den och det försvann. OHH , happy , har haft den i typ ett halv år:/. För övrig älskar jag min lilla spegel jag fick av Julia och Sara för typ 1 år sedan elr var det kanske 2 år sedan , minns inte. Super fin är den och rysk , hehe coolt med ngt annorlunda.


Laleh "Some die young"






Ursäkta att ni måste se mig utan smink , men ni kan ju blunda o.O







Take each day as it comes..

HI allihopa!

Ny vaken Tildis här. Idag vet jag inte vad som händer. Ganska lugn dag tror jag. Kanske skall kolla om moster Lisa vill göra något.

Tänk att det redan är Torsdag  , lovet började ju fan nyss och det är snart redan slut, åh. Önska att jag hade lov vecka 8 istället som dom flesta andra har. Då hade jag haft lovet framför mig nu. Aja , nu skall jag och mamma se på film innan hon måste lämna tillbaka dom idag. "Something borrowed" får det bli. Sen måste jag ju köpa nya Frida också eftersom bästa Julia Öjlwall är med i den :D, kul kul. Men nu blir det film..




Här får ni en bild som vi tog utan för Jedwards hotell i gbg.
Julia , Moa , Emilia jag och Emma , love you guys<3


Necklace jam

Ohhh.. efter 2 timmars trassel av halsband har jag fått nog. Tänkte att det skulle vara smart trassla upp alla mina halsband som är helt ihop trasslade. Varför måste det bli så ..? åhh. Men iaf i slutet fick jag nog. Ni vet när man har typ 3 halsband kvar som verkligen vägrar att låsna från varandra?! Ja, iaf jag klippte sönder dom sista.. fuck them , hehe.
Och sen är jag sån som verkligen inte kan slänga sakert typ, "men den kanske jag kan använda senare" osv.. åhh det är jobbigt. Slängde typ 3 halsband ,förutom dom jag klippte sönder då. Sen skall jag ge några som jag gjorde när jag var liten till mamma. Hon kanske vill spara dom elr ngt, inte vet jag. Men slänga och ge bort.. åå nej har fobi för att göra mig av med saker.






Ganska trasligt innan elr vad säger ni? :o



Aja , det är bara en tids fråga innan allt är i en enda stor röra igen .. fml










Just chilling with a cup of tea..

Lyssnar på helt sjukt ,underbart ,vackert, fin musik och dricker tea med ett varmt täcke över mig.

Hög mysfaktor? - Hell yes!







Dagens outfit 15/2-11

Dagens outfit :) latisen jag tog kort med datorn och såklart blev bilderna inte så bra^^












Blåa jeans: U and me
Vit linne(under): JC
Sjorta: Cubus
Örhängen: Guldfynd (tror jag)
Halsband: fått av moster






Nytt!

Yes  , var ju med Sara under eftermiddagen och kvällen. Vi fotade en massa fina bilder ute i solljuset och sen gick vi in och redigerade lite. Hon är super duktig på blogg.se och hur man fixar headers , bakgrunder och en massa annat. Så vi gjorde en ny header , bakgrund , fixade ny design mm. Jag är jätte nöjd. Sara var inte så nöjd med headern så hon skall antagligen fixa lite till på den. Men det lär vi ju märka om ngt ändras. Min förra header/design var ju väldigt sommrig. Tänkte att det passade bättre med ett vinter tema när det faktiskt är vinter och snö. Hennes system kamra är också bättre än min så vi tog bara bilder med hennes. Så hon har alla bilder på sin dator. Vet inte när hon skickar över dom. Så idag blir det inga bilder från dagen , mer än headern ;)

Vad tycker ni om headern?
bättre innan?
skall jag ändra ngt? :)

Kom gärna med ideér och förslag! :)


och nu har hon även fixat så att inte jag behöver skriva "//Mathilda" efter varje inlägg .. kolla nedan...




Foto eftermiddag med Sara!

God morgon alla :D
Vakna inte för ens typ nu. Så skrev Sara Kristensson till mig på skype. Och det var evigheter sedan vi träffades. Så vi bestämmde för att ses i eftermiddag och fota. Skall bli jätte kul , bilder dyker upp senare antar jag ^^
Nu skall jag ducha och käka och sen bär det av till Sara ;) ciao^^




Kram // Mathilda :3

Varför är det så svårt att få allt rätt?

Ja , varför? allt är så himla komplicerat!
Livet är fullt med problem och skit.. forever alone på Alla hjärtans dag typ nää men asså. Nä nu skall jag sluta skriva en massa skit , skall ju blogga för att det är kul och för att dela med mig av mitt liv. Fast ni vill ju bara höra det roliga elr hur? men mitt liv består inte bara om roliga saker. Aja , nu skall jag fokusera på det som är bra och det jag har istället för det som är dåligt och det jag inte har. Life sucks sometimes .. it sucks without u.




summer feeling ..



Strap on your fake smile and embrace the world our something like that ..



Cry a river .. oohh yeah!


kram // Mathilda






OH MY GOD !




:O dead!


// Mathilda.. <3

Bästa på länge!



Hello, gud så underbart kul vi har haft. Partajade hela natten och sen tillbringade vi dagen efter i gbg. Så kul asså. Tjejerna kom typ vid 4 så dansade vi typ till 7 och snacka sen käka vi och snacka och dansa igen. Sen fixa pappa bastun så basta vi och sprang runt i bikini i snön, var faktiskt inte så kallt som man trodde. Så drog vi in till stugan igen och drog igång as hög musik fixa godis , chips , läsk och lite annat. Så dansa vi till typ 10 sen såg vi på en film "Crazy stupid love" hette den tror jag. Sen snacka vi till typ 1 och sen drog vi igång musiken på högsta volym igen och dansa helt galet till typ 5 tiden , då var vi så slut så vi typ svimma. Sen ställde vi klockan på 10 och idag har vi varit i gbg och shoppat, as mys. Har inte haft såhär kul på länge, love you girls <3. I gbg köpte jag inget bara en present till Julia som fyllt år , men vad det är är hemligt ;). Vi gick på donken också , grymt äckligt denna gången. Inte maten men asså fy typ 4 äckliga typer , sätter aldrig min fot på den Donken igen. Orkar inte berätta allt , så sjukt trött nu som ni kanske förstår. Nu tror jag att jag verkligen förstår på riktigt vad ordet "trött" står för, puuhh. Sen såklart så var tåget hem inställt så vi fick sitta på en knökad buss med typ ingen luft och så var det köer. Älskar verkligen SJ. Men allt var värt det för dagarna har varit awesome. Får göras om mycket oftare.

Här kmr några bilder och videos .. ursäkta för hur vi ser ut och våra failade röster men vi hade iaf kul.














Sötisar <3






Men gud va fina man kan vara ;P



blev typ inga mer okej bilder ^^

Nu skall jag se på "Midnatt i Paris" (en film) med mamma.

Btw , GLAD ALLA HJÄRTANS DAG EVERYONE!

Puss // Mathilda <3



Awesome dag/kväll/natt skall det bli serruu!

God morgon!
Snart kmr Alicia hit, hon skulle komma lite tidigare än dom andra som kommer runt 3-4 ngn gång :) ÅHH skall bli så kul asså , har längtat ihjäl mig och äntligen är dagen här. Så svårt att få ihop då alla 5 kan :D. Japp , men hinner inte skriva så mycket mer nu skall ducha , äta ngt , och städa i massor innan dom kmr. Börjar få lite bråttom, ciao^^




Bild från 7:an <3


Kram// Mathilda

What to do ?

Heii, sitter i mitt rum och vet verkligen inte vad jag skall göra. Lyssnar på musik det är väl typ det ända jag gör. Såg premiären av "Kontoret" förut. Haha , Solsidan var ju mycket roligare, men annars helt okej serie. Sen gjorde mamma en mumsig smoothie :D Längtar tills imorgon. Skall bli super kul med övernattning med girlsen. Bastu , snörullning , musik , filmer , snacks , hemlisar och mys, lovely :3

Här är lite fina bilder på oss genom tiderna :3
Alicia har jag känt sen jag var några månader och Hanna , Bea och Moa sen vi börja 7:an :)





Bild från 7:an på mig och Alicia :D




Jag och Bea bilden är från December 2012 :)



Alicia , jag , Hanna och Moa!



Alicia , jag och Hanna :D




Jag , Alicia , hanna och Moa :D




Alicia :D




Gammal bild på mig och Bea , guuuuud va min mage var.. ush.. :o




Hanna jag och Bea :3



hanna och jag :3



Hanna och jag :D





Moa




Bea , moa , Alicia och Hanna :)




Bea :D




Finisar :3








Att vi har varit så små :O haha









Jag vill bara att ni skall veta vart jag än är tänker jag på er ni är super bra vänner och jag ÄLSKAR er av hela mitt hjärta. Vi har haft några fina år ihop och många fler skall det bli. Jag hoppas att vi alltid kmr vara vänner. Det skall bli så roligt imorgon , all love to u , pussisar // Mathilda<3





Vinter promenix !

Hay , kom precis hem från en mysig vinter promenix. Fotade lite med systemisen, några bilder blev ju okej iaf, måste verkligen ta mig tid att läsa min bok om olika inställningar osv. Bilderna blir inte riktigt så som jag vill ha dom. Men iaf gick till en super fin klippa som jag älskar. Brukar gå dit på sommaren och ligga i solen. Nu camar jag med Bea får se hur länge vi gör det. Sen blir det nog bara en ganska lugn kväll framför tv/datorn. Btw , skulle lyssna på musik på Iphonen när jag gick och såklart så hittade jag inte hörlurarna. Jag har redan slarvat bort dom till macen så fick panik att dom också var borta. Letade över allt men hitta dom inte. Sen när jag var ute och gick kom jag på att jag hade lagt dom i min plånbok i Fredags, ååhh. Måste lära mig att jag glömmer sånt ^^ajha , kram!

Här kmr lite foton från promenaden!



Vintern är mysig men sommaren så mycket mer... ÅH I WANT SUMMER! <33































Ha en fortsatt mysig Söndag ..

.. kram // Mathilda


Åhh fina Söndag elr ngt xd

God morgon , eller skall jag säga eftermiddag, hehe.
Sover ganska länge nu för tiden har jag märkt. Imorse hade mamma kokat ägg till mig och eftersom jag vaknar vid denna tiden typ halv 2. Så var ägget kallt såklart. Så jag tänkte att jag skulle värma det i mikron. Så la in äggen och satte på 20 sek. Efter 20 sekunder hördes en smäll och ägget hade exploderat , lyckat ? :P
Haha , då kan man förvänta dig ett typ E i hkk och då blir jag besviken. Idag är det ganska fint väder ute , sol och så^^. Jag vet dock inte vad jag skall göra med resten av min fina Söndag. Skall iaf klä på mig så långt har jag hunnit tänka. Tror jag skall ta en promenad också och fota lite fina viter bilder :) puss





Bild på mig och Bea från December 2010 :)


Kramiis// Mathilda

Mello mys

Hi , har just kollat på Melodifestivalen. Själv tycker jag att typ alla suger. Men Ulrik är riktigt bra. Haha , har en av hans skivor så ^^. Nej men han sjunger jätte bra och hade en bra låt (y). Rätt gick vidare till Globen iaf. Nu kollar jag på Scooby doo. Har redan sätt filmen typ 1000 gånger men har inget bättre för mig och den är ganska kul. Chattar med Bea också , kanske blir cam får se. Men ja nu skall jag checka vidare på Scooby ;) Ha det!



Bilden har jag själv tagit på Ulrik!

Kram// Mathilda

Mitt lördags godis =:D

Det här är mitt Lördags godis =:D




ÅÅÅHHHHHHHHHH *LE DEAD* :*




EDWARD OMJ (L)



Edward <3




*MORE DEAD*





DEFENITIFT DÖD :O


Ha en mysig Lördags kväll // Mathilda ;)

?

Vad gör man när man har super tråkigt ? - Jo camar med Hanna och larvar sig + målar muchtash ;)




Kram // Mathilda

Vad gör man en tråkig Lördag , jo provar klänningar!

Haha  , efter jag duchat( det blev en duch orka inte bada) så kom Sara. Hade tänkt att jag skulle rensa garderoben så Sara hjälpte mig. Vi tog ut nästan alla mina kläder och slängde i en stor hög på min säng, sen provade jag några klänningar sen tröttna vi och la in allt i garderoben igen, hehe xd. Så kul har jag på en Lördags eftermiddag.

Här kmr bilder...




Klädhög ;O




Sara med några av mina klänningar ^^




















Min favorit klänning <3







Nu börjar autografen åka bort också... no.. :(




Egentligen skall denna klänningen vara upp vikt längst ner med snörren .. men orka inte göra det idag.








Japp , det var några klänningar det , gud vad jag älskar klänningar :D VILL HA SOMMAR NU SÅ JAG KAN ANVÄNDA DOM OCKSÅ :D


summertime = love



Kram// Mathilda

Haha , söta lilla Hanna!

Halloj  , still in bed. Hahaha xd
Yes, jag sitter fortfarande i sängen. Har super tråkigt och så vips ringer Hanna (cam) haha. Så hade hon lyckats trasla in håret i ngn "locktångsak" och ingen var hemma och hon fick inte ut den, haha. Såg jätte roligt ut att ha en tång fast i håret med en slad hängandes. Tyckte synd om henne , hoppas hon inte måste klippa av lite av håret. Men iaf henne mamma kom hem så nu sitter hon väl och lirkar ur tången förhoppningsvis.


Lite bilder..





Sötis :3



hehe



Lyckat ? ;)


btw , sitter och lyssnar sönder Adele , så fruktansvärt bra hon är! :D

Tror jag skall ducha nu elr kanske bada bubbelbad låter inbjudande. Hmm.. bubbelbad och en bra bok får det bli supeer mys , kramis // Mathilda

Sovmorgon = lovely

God morgon!
Sitter i sängen och käkar flingor just nu. Vaknade typ för 15 min sedan. Gud va skönt det är att vakna av sig själv istället för att pappa elr mamma väcker mig. Gött att bara sitta i sängen endast iklädd pyjamas och se på mysiga serier och så hela dagen. Inte lämna rummet liksom eller snarare inte lämna sängen. Hmm.. det låter som en mysig dag. Haha , tror jag startar lovet så. Vilar ut mig så jag orkar att vara aktiv resten av lovet. Kommer behöva vara pigg på Måndag/Tisdag tex. Nu skall jag äta upp flingorna och sen dra täcket över huvudet och försöka somna om tror jag. God natt ;)






Hug // Mathilda

Mysig start på sportlovet!

Hi , satt som sagt och cama med Moa i eftermiddags. Hade allmänt tråkigt. Men sen kom Julia och Sara. Älskar er flickor. Så himla glad att ni stannar till hösten. Vi drog iaf till dom och gjorde fruktsallad och såg en film. Sen drog jag hem igen och nu sitter jag i soffan med familjen och kollar på Gaygalan, haha. Visa ser så sjukt roliga ut , haha xd. Yes, men det var iaf en mysig start på sportlovet. Imorgon vet jag inte vad jag skall hitta på. Hm.. sova till 3 låter ganska nice. Sen blir det nog Julia och Sara igen ,innan dom drar och åker skidor. Nu skall jag skratta vidare till gaygalan , puss!




Haha , bild från i sommras :)


Kramiiss // Mathilda

SPORTLOV :D

Hejsan , helg wiiooo och inte nog med det sportlov också :D gött!
Gjorde en ganska onödig videoblogg med brist av saker att säga , glömer såklart att nämna det viktigaste att det är LOV :D


enjoy our something like that..




Kram/ Mathilda

Precis gjort spanska provet ;P

Hejsan , nu har jag precis gjort spanska provet. Det var ganska lätt tyckte jag ändå. Hade inte pluggat så mycket men ändå. Ja jag är nöjd iaf, fast ksk skall se resultatet innan jag säger ngt , haha. Sitter kvar i klassrummet typ hälften är klara men vi får inte gå fören 9, buu. Sen har vi ju prov på Islam efter lunch också. Tror det blir betydligt svårare. Petra (läraren) brukar alltid ge oss ganska svåra prov/läxor mm. Måste nog plugga under lunch rasten. Men gött att det är Fredag och sista dagen innan sportlovet. Den här perioden mellan Jullovet och sportlovet har gått jätte fort. Mitt lov ser ganska tomt ut, skönt. Sova länge och bara slappa hela dagarna , hehe. Fast på Måndag blir det övernattning och mig med 4 underbara brudar skall bli nice. Längtar , så skall vi sätta igång bastun också det var ett tag sedan, relax :)
Ja , nu får vi snart dra ut på rast , ha en mysig Fredag!





Tagen i slutet av December , love on the shorts ;D


Kram // Mathilda :3

Plugg plugg plugg.. med Moa!

Hejsan , pluggar med Moa. Eller jaja pluggar gör vi inte direkt. Vi gör fula grimarser till varandra i camen och typ stör folk på fb chatten , haha. Men tidigare ikväll plugga jag med Hanna på spanskan genom cam. Gick ju bra osv , heh. Men sen skulle hon träna så vi fick avsluta. Moa och jag hann också med typ 20 min plugging av Islam, innan Moa tvinga mig leta upp posters , tidningsutklipp och annan skit på Robert Pattinsson (hon är helt besatt av honom) , gulligt :3. Lyckades iaf hitta ganska många posters på honom. Dock är typ Kristen med på alla , haha. Moa hade nog viljat att jag klippte dit en bild på henne istället, sött. Nu skall vi flumma vidare tills det är dags att sova, natti!





Ser ni Moas vägg ;) det behövs fler än 2 posters gumman för att vara ett riktigt Rpatz fans. Jag skall fixa det åt dig ;)


Kramis // Mathilda

Waterline + videoinlägg!

Tjenare, gjorde en video blogg lite snabbt med Julia och Sara i bakgrunden. Lyssna nyss på Waterline för första gången , så jävla bra! ;D <3





Kramis// Mathilda

Chilldag men mindre chillkväll!

Halloj, sitter i mitt rum och försöker plugga so och spanska tills proven imorgon. Det går ganska dåligt , vips så halkar man in på bdb , fb , twitter eller blogg.se , hehe. Dagen var as chill såg några filmer om typ isvett och andra 112 filmer. Sen var det bada i badhuset. Men jag var inte med kolla bara på, fick kasta i en livboj och typ dra upp Alicia ur vattnet bara , chill. Min eftermiddag/kväll ser ut såhär : PLUGGA! ohyes , underbart kul :( fattar inget xd. Men jag fattar ju inte mer av att blogga , hej så länge!

Btw , köpte 1 sjorta och en tröja idag ...




Inte så bra bild , men ni får la se bättre bilder som dagens outfit ngn dag :)

Hyrde film också eftersom Bea , Moa , Hanna och Alicia skall sova hos mig på Måndag, skall bli riktigt roligt :)
Hyrde doma 3 :)



Grymt svårt att välja film egentligen , fast idag var det lätt. Bara att ta dom 3 romantiska komedierna jag inte hade sätt. Hade typ sätt alla känns som dom aldrig fixar nya filmer på Hemma kväll :P


Kram// Mathilda <3

Simdag!

Hallo , idag skall vi ha ngn "Hjärt och lungräddnings dag" vi skall även sima i badhallen också. Dock skall inte jag vara med och sima , skönt. Hatar att ha en massa som stirar på ens kropp, jobbigt. Men vi skall typ göra lite annat också tipspromenad tror jag och lite så. Ganska chill dag. Annars ser resten av dagen ganska tom ut. Skall rå plugga so och spanska ikväll men det är då. Nu vill jag inte tänka på plugg , skall börja klä på mig ytterkläderna nu, pappa tjatar , hehe. Ha en bra dag!





En bild från förra sportlovet då vi var i Spanien :)


Kram// Mathilda

So plugg med Hanna!

Halloj, just nu sitter jag och snackar cam med Hanna. Vi skall förhöra varandra på so:n inför provet ,snart. Båda börjar bli ganska trötta , hehe får se hur länge vi orkar. Om jag får gissa 10 min ksk? hah xd
Iaf nu skall jag åter gå till att snacka med världens bästa Hannis :)







Puss// Mathilda

Go kväll allihopa!

Hallojsan, hur mår ni?
Blev ganska trögt med uppdateringen idag, hade för några timmar glömt bort att jag hade blogg, hehe.
Dagen var ooooootroligt seg (skoldagen) 2 redovisningar , men  nu är det gjort :) Sen tillbringade jag min eftermidag med en kompis. Mys ;3. Nu måste jag plugga so inför provet på Fredag, go kväll!



bild från i höstas :P



Kram// Mathilda!

What can i say?




Totally perfect!..
John och Edward i slutet , omj<3


God natt// Mathilda

Cam med Moa!

Tjenare , just nu sitter jag och camar med Moa :)
Eftermiddagen har varit ganska seg, camat med Moa , sen cama med Moa igen, hehe. Ja får se hur länge det håller på såhär. Men det är la mys , roligare än att inte snacka med ngn och bara lyssna på musik. Borde plugga nu Moa gör det , hehe. Vi har 2 redovisningar imorgon , biologi och bild. Men är klar med båda så det är gött! Bara 2 prov kvar då , hehe. Nää, nu skall jag cama vidare tror jag .. sen se på tv , ha det!




Kram//Mathilda

Tågolycka + nya byxor!

Hejsan , under sista lektionen idag hörde vi en ambulans. Efter skolan vissade det sig att någon hade blivit på körd av tåget, tydligen en äldre man. Varför händer detta? börjar det bli en tradition? det var ju bara 1,5 år sedan 2 tjejer blev på körda och dog. Denna mannen dog också, hemsk. Ahja.. vill inte snacka mer om det nu skall vi vara glada. Sen åkte mamma och jag till U and Me och jag köpte 2 byxor. Likadana som jag har röda fast 2 andra färger. Älskar dom byxorna. Dom har en dragkedja på ryggen istället och är jätte bekväma. Köpte ett par knall blåa och ett par jeans färgade, nöjd :D Nu skall jag nog se en serie och plugga lite , hej så länge!






Bild på byxorna .. dålig bild vet men vill ni se bättre får ni kommentera så fixar jag det ^^



Puss// Mathilda

Dagen outfit 7/2 -12

dagens outfit!








Leggings; Gina tricot
Linne: JC
Kofta: HM
Kjol: HM
Benvärmare: Lindex
Halsband: Kicks
Örhängen: Köpta i Usa


Kram// Mathilda

Español , vasco , gallego...

¡Hola! , plugging Spanska here.. haha xd

Första lektionen idag , försöker plugga in spanska städer , regioner , folkmängd och annat onödigt, hehe. Jag har iaf redan tröttnat och lektionen har bara varit i 35 min hittills. Jag lyckas alltid sitta ocg plugga in allt kvällen innan. Men det går faktiskt bättre då, wierd. Jaja , nu skall jag plugga vidare (på fb)

¡Adíos!


Några somriga bilder ... JAG SAKNAR SOMMAREN.. värmen, gå barfota i sanden .. bada , åka båt , grilla , jag saknar allt.



The Marilyn Monroe moment..



Under the appletrees ..



Midsommar 2011 :)




Kramis// Mathilda




Galen kusin!

Hallo , idag åkte jag med farfar hem till dom min kusin var där också. Dom bor ju 100m från oss på egentligen inget speciellt. Farmor hade bakat bröd, åhh kärlek. Sedan gick jag och kusinen (Elma 7år) till Julia och Sara. Hon ville leka med barbies , haha, hmm.. vi var inte så sugna på det men vad gör man inte för henne. Sen fixade hon frisyrer på oss också, haahaa. Ganska bra faktiskt. Men hon är halvt galen.. haha. Men underbar ändå :)

Lite bilder från eftermiddagen..'





Julia och Elma :P







Haha , alltid lika kul att leka med barbies ;D



Haha xd



man får ju bjuda på sig själv.. xd




Vilken snygg frissa man fick ;D




Älskar dig kusin <3




:D





Julia fick också en ny frissa ;)



Kram// Mathilda

seg so lektion..

Sitter på världens segaste so lektion. Pluggar inför Fredagens prov. Snälla ngn ta mig här ifrån ? ;O




Jag leer , fast jag har tråkigt .. ohja!


//Mathilda

Kladd på lektionen !

Så här kul har man på lektionen!


Dagens outfit 6/2-12

Dagens outfit!






Ursäkta röran i bakgrunden...




Linne: JC
Jeans: U and me
Tröja: HM
Svarta vinter strumpor: Scorett
Rosett: Köpt på Assecoaris (stavning) i Ryssland
Ringen: Köpt i Belgien
Örhängen: Cubus

Its over

Hejsan , nu är revyn äntligen över. Eller äntligen och äntligen. Iaf skönt att slippa åka dit 2 gåner i veckan. Som avslutning åt vi på resturang med alla i gänget vilket vi alltid gör, mys. Thaimat var det , super gott. Sitter just nu och glor på Bones. Tror jag skall sova ganska snart, tröttis. Ha en bra kväll då ;)





Vår bild  , saknar att kunna gå i tunna kläder..


Kram//Mathilda

Städa ksk?

Hmm.. nu kom jag på vad jag kunde ängna min eftermiddag till, städa. Haha , skrivbordet är fullt av nagellak , böcker , tidningar och en massa annat. Golvet är.. hmm faktiskt ganska rent. Men en av mina fotöljer är det typ 1 m lång hög med kläder på. Inte så konstigt att jag inte hittar ngt att ta på mig som är rent. Allt ligger i den högen typ.. haha. Nää men det skall jag nog faktiskt ta och göra. Men först blåsa håret och käka ngt inte ätit idag än och magen kurrar så det är väl bäst.  Sen behöver jag nog gå en promenad , känner att det var ett tag sedan. Pgav snön och kylan. Men varför måste det snöa idag ? när jag är på hurtigt humör. Nää blir nog ingen promenad idag heller. För kallt. Usch.. nää fy.




Osminkad och blött hår , nice (y)


Kram//Mathilda

A new day!

God morgon kära läsare , (om jag har några sånna ;))
Ganska ny vaken nu , vaknade typ runt 11 med as ont i ryggen, måste sovit väldigt konsitigt. Idag blir det sista föreställningen på revyn. Sedan för hoppningsvis middag med gänget , som vanligt. Beror på om mamma mår tillräckligt bra osv. Men hoppas det. Skall bli skönt att slippa detta nu. Kunna tänka på annat och ha lite lediga helgdagar. Tror jag skall äta frukost snart. Eller jag kanske skall vänta tills lunch.. haha. Nä nu skall jag nog snart hoppa in i duchen iaf, ha en mysig Söndag :)





Bilden är inte från idag.. haha jag är betydligt slitnare nu.. haha.


Kram// Mathilda

Ni har vunnit det viktigaste av allt!

 

 

 

 

 

Ni har vunnit flera hundra tusen tjejers hjärtan , inklusive mitt. Det är vad man kallar vinnare!

 

 

 

Kram//Mathilda


Lite tur ändå^^

Bloggar från sängen , haha. Blev sugen på att blogga när jag hade slagit igen datorn så jag tog mobilen. Stod i en tidning att idag skulle vara min turdag. Först blev det inte mycket till tur dag men kvällen har varit fin. Camat med en person , mys. Nu skall jag sova tror jag om jag orkar ^^ natti




Ett hav av blommor!

Näst sista föreställningen avklarad , skönt. Imorgon blir det den sista och sen inget mer på ett halv år typ , gött! Mamma och jag fick en massa fina blommor idag , tack! och Alicia hade gjort världens sötaste kort till mig , aww tack <3




Jätte gulligt av dig , blev typ tårögd! :´)

















Haha och lat som jag är orkade jag inte ta av plasten innan jag fotade xd


Kramis// Mathilda

Showtime

Hejsan!

5 föreställningen nu då , Anja och jag backstage :) ready to go on stage!


Spadag med Emilia!

Halloj , efter sista inläggen satte jag på Jedward musik och vi dansade helt galet. Jag tappade nästan andan under "All the small things". Haha , så kul vi hade asså. Men sen så hade vi åter igen inget att göra och jätte tråkigt. Men så kom jag på att jag hade 2 ansiktsmasker så vi startade en liten spadag. Först ansiktsmask sedan målade vi naglarna. Emilia fixade även mina ögonbryn lite  ,nöjd. Nu skall vi nog käka lunch :)





Snabbt video inlägg under spat ;)














Mina naglar , orkade inte gör ngt speciellt och orkade inte ta bort det utan för innan jag tog bilden.




Emilias naglar :P



Kram// Mathilda :P

Ändrade planer!

Egentligen skulle Julia , Sara och jag käkat sushi idag. Men vi ändrade det vi gör nog det ngn annan dag. Ingen var på humör idag och så skulle vi vara tvungna att gå till bussen. Och i typ -14 grader är det inget jag tackar ja till. Men iaf nu sitter jag och Emilia här och dampar loss. Vet inte vad vi skall göra idag. Kanske dra till torget ? eller kanske mysa framför en bra film? ähh.. känner inte för ngt at det. Vill egentligen göra en sak men det kmr aldrig hända så får försöka glömma det. Iaf ganska besviken på dagen. Stod också att det skulle vara min tur dag idag. Hur fan skall det kunna vara min turdag idag ? :O Har fortfarande chansen att bli min turdag men tror knappast det. Då skulle ett sms sitta fint nu. Iaf vi skall åter gå till att dampa loss på att inte ha ngt att göra , ciao^^






Kan utan tvekan säga att detta var min turdag och just denna sekunden som kortet togs var min tursekund, haha.


// Mathilda

Natti natti ...

Nu skall jag och Emilia dra oss mot sängen. Klockan är typ bara kvart över 12 elr ngt men vi båda var trötta och på lite dåligt humör... inte sura på varandra elr ngt sånt. Men ja det hände lite saker. Bäst att sova iaf då blir det fortare morgon. Skall bli kul imorgon skall dra till torget och äta sushi med Julia och Sara till lunch , mums. Kommer sakna mina flickor när dom flytar till Abu dahbi (hur det nu stavas). Tur att dom skall ha kvar huset men ändå. Att bara se dom på några lov kmr vara hemsk. Men iaf nu blir det att dejta kudden , natti!





Bilden är typ 2 veckor gammal elr ngt!


//Mathilda

Video inlägg från mig och Emilia!




Kram från oss!

Snart in på scenen !

Nu sitter jag på revyn. Snart dags för mig och Anja att sjunga våran sång. Lite smått nervös. Nog mest för att Simon sitter i publiken som sjunger så jävla bra:/ jaja det går nog bra, have to get ready ciao^^


me and one of my best friends!

Hallo , dagen gick helt okej fort idag. Dock retades Moa , Hanna och Alicia lite väl mycket.. haha. Nu är jag med Emilia som skall sova över , JIPPY! Men snart blir det en till föreställning på revyn. Nu skall jag umgås med min fina bästa vän , ciao!







Kramis// Mathilda

Spanska!

Sitter på spanska lektionen just nu. Vi pluggar på inför provet nästa Fredag. Seeeeeeegt.. hälften sätter sig direkt och resten går in genom ena örat och ut genom det andra, perfekt. Måste hitta ngt bra sätt att plugga städerna på.
Nu skall jag åter gå till att mata in Spanska i huvet , adios amigos!





Kram// Mathilda

Dagens outfit 3/2-12

Dagens outfit :)

jag vet super dåliga bilder men jag hinner inte ta med system kamran på morgonen^^












Leggings: Cubus
Tunika: Gina tricot
Svarta vinter strumpor: scorett
Halsband: fått från moster när hon rensade smycken.



Kram// Mathilda

Study study and more study...

Pluggar ihjäl mig typ, egentligen inte har pluggat typ 30 minuter men börjar redan tröttna totalt. Måste plugga in en massa städer och regioner i Spanien. Skall typ kunna placera in dom på den karta elr nått, åhh orkar inte. Men nu kan jag regionerna iaf svårare med städerna..

När jag och Julia skulle till min farmor och hämta sylt och grädde, så gjorde jag en riktig vurpa. Eller nästan. Glashalt i den backen asså.. halka först fram sen bak sen fram sen bak åå herrgud. Tur att man har en riktigt fin hjältina inärheten. Julia höll mig i ryggen som tur var så jag ramlade inte. Hade nog gjort ont och blivit ett rejält blåmärke. Hörde att Julia hade ont i ryggen nu , sorry girl. Vi får gå ut och sanda imorgon , haha.

Nu skall jag plugga vidare sedan läsa lite i boken som skall vara utläst nästa Fredag, efter det kanske det blir skype med någon finis ;)



Visst är vi snygga i våra pälsmössor ;)
















Haha xd





btw , blev ganska nöjd med resultatet av pannkakorna. Lite väl gula kanske , undrar varför? jag hade ju inte direkt i saffran , ähh det smakade gott iaf :)


Kramis// Mathilda :D

Chillar med mina finaste flickor!

Just nu är jag hemma hos Julia och Sara och chillar. Vi har tittar lite på Bones ,Body of proof och lekt med Photo booth. Haha vi brukar alltid vara crazy framför kamra. Det bästa med mina flickor är att vi ALDRIG har tråkigt. Vi har sällan ngt att göra. Eftersom vi typ alltid är med varandra. Men ändå , vi har ALDRIG tråkigt. Vi skrattar minst typ 10 minuter. Nej men seriöst, vi skrattar typ 80% av tiden. Ni är för härliga :D
Några bilder..
Hmm.. börjar fundera på om det är mig dom älskar elr pälsmössan .. hah.
snyggt stylad , haha. Nytt mode kanske ? ;o
Nu skall jag dra hemåt och laga middag. Mamma är ju som sagt sjuk och pappa kmr hem sent. Så jag får la ställa upp om det skall bli mat på bordet. Hoppas bara det blir ätligt, hehe. Ja men först hem till farmor och hämta sylt och grädde. Sen blir det pannkakor, typ det ända jag kan ;P
Kramis // Mathilda

Slarviga jag!



Hallo , dagen har faktiskt gått riktigt fort. Hade en rolig idrotts lektion ( just nu håller vi på med dans, kanske därför). Moa och jag försökte komma på dans steg och flummade runt, haha. Sedan drog typ hälften av alla 8:orna iväg på någon teater. Ganska lång tråkig teater men den hade iaf ett fint budskap. Sen så har resten av lektionerna bara flytit på. Elr inte Biologin. Vi skall skriva om olika sjukdomar och jag har blodförgiftning, wiio super, eller inte. Efter som jag jobbar fortare än dom flesta andra så var jag redan klar. Satt och tog bilder på Photo booth typ hela lektionen. Inte så kul. Kollade några bloggar också men det var typ det. Sen efter skolan inser jag att jag glömt ringa farfar som skulle hämta mig idag. Så när jag ringer kan han inte, åhh. Kollar i väskan och så finns inte busskortet där? :o vill gärna hem liksom, hehe. Ringer mamma som är hemma och är sjuk. Och ja såklart vill hon inte gärna hämta mig dessutom hade hon precis duchat och tyckte det var dumt att dra ut med blött hår osv. Så fick ringa morfar , hade tur denna gången. Han hade möjlighet och hämta mig , behövde bara vänta typ 5 minuter, gött!  Så ja nu sitter jag hemma i köket och käkar musli. Tänkte plugga lite kanske ? 2 prov nästa vecka och 2 redovisningar. Behöver all tid jag kan få. Men först blir det nog lite mys framför någon bra serie.

Lite snygga bilder från idag , haha..





Jag tror inte det finns ngn som är så beroende av sin pälsmössa som jag. Jag tar på mig den på morgonen och tar av mig den innan jag skall sova. Jag har till och med sovit i den en gång , myyyyys :3








Hanna och Moa :D






Hanna sötis :3



Peace out , jag är från Planet Jedward! (y)




Dagen får hittills ett relativt godkänt betyg :)


Kramis// Mathilda

Dagens outfit 2/2 -12

Dagens outfit!  Sorry för dåliga bilder , camen tar inte så bra ;/












Pälsmössa: Lindex
Jedward hoodie: http://www.planetjedward.net/
Linne: JC
Leggings: Cubus
Shorts: Gina tricot
Rösa vinter strumpor: Scorett


Något ni undrar kommentera bara :)

// Mathilda

Rastlös Onsdagskväll - check!

Gud vilken rastlös och tråkig eftermiddag/kväll det har varit idag. Gick och la mig i sängen direkt när jag kom hem från skolan, haha. Kollade några avsnitt av Glee och Bones och sen hade jag inget bättre för mig så tog några ego bilder , haha. Pappa gjorde ingen vidare bra mat idag tyvärr så ersatte middagen med 2 apelsiner. Sedan såg vi slutet på Titanic. Så sjukt sorlig film. Har sätt den typ 3 gånger. Men man gråter ju varje gång? :o iaf seeeeeg kväll. Nu sitter jag här framför Photo booth igen och gör konstiga miner och leker med håret. Haha , jag kan verkligen inte bli bra och seriös på någon bild..















knubbis mage.. fml men ÄLSKAR mina shorts , big plus på dom! :D





Mitt hår blev typ 100 gånger tjockare när jag la allt på en sidan , nice ;)









behöver fixa mina naglar, haha. Skall ta och göra det ngn dag när jag har tid och då kmr det bilder ^^






Nu skall jag ta och läsa en stund i en bok vi fått i skolan " Simon och Sophie" hette den tror jag. Skall vara ut läst på Fredag , dags att sätta igång!


Natti // Mathilda


This is just one reason why I love you guys..




















 

 

 

Do they usually do this handshake? I&#8217;ve seen it at least 3 times in the past 3 days.

 

 

 

Love//  Mathilda


Första inlägget!

Nytt år och en ny månad!
Nu tänkte jag att jag skulle starta en blogg och bara skriva av mig. Den kmr funka ungefär som en dagbok som andra kan läsa och kommentera. Kommer skriva om vad jag gör på dagarna. Vad jag shoppar. Mina idoler John och Edward (Jedward). Kort och gott min blogg kmr handla om mitt liv och mina äventyr!

Egentligen så gjorde jag själva bloggen för typ 2 veckor sedan. Men sen ville jag få ordning på bloggen , fixa header , bakgrund osv, innan jag började på riktigt. Förra veckan tänkte jag egentligen starta men så blev det inte. Den veckan blev för hektisk. Hade fullt upp varje dag, haha. Förra Måndagen och Tisdagen var underbar. Jag träffade John och Edward , livet var perfekt. Men eftersom det var förra veckan så inget mer om det nu. Nu skall jag blogga om mina dagar från och med nu!


Hej jag heter Mathilda och välkommen till mitt liv!





Love// Mathilda

RSS 2.0