Perfekta varelse!


Snackar med Saga och taggar inför långhelgen!

Sorry för dålig uppdatering. Men har fullt upp i skolan. Just nu chattar jag med Saga på skype. Åhh vad vi taggar hon kommer om 24 timmar precis :D ÅHH"! <3 NÄÄ nu skall jag skrika lite... caio!



en bild på älsklingarna ;´)

Ny slingad , ny klippt!





Inte så stor förändring men gött att slinga utväxten ;)


I frisör stolen!

Hallo, sitter i frisör stolen hos frisören och dricker te. Skall ju slinga håret och det tar sin lilla tid , dessutom är dom sjukt noggranna här så tar några timmar. Hoppas jag är hemma innan 8 iaf haha, måste ju plugga inför historia provet imorgon. Men nu skall jag försöka hitta ngn rolig tidning och fördriva tiden med, kram!


Goder morgen..

eller hur man säger i vilket land jag nu försökte åhh skit samma.

Skall klippa mig i eftermiddag och så här ser jag ut nu..



En före bild helt enkelt. Jag vet att det är roligare att läsa min blogg om man tar kort med system kamran men jag orkar inte ladda över bilder hela tiden så därför tar jag med Photobooth.



Skall käka frukost nu , ciao!

HATAR VECKODAGAR SOM ÄR SEGA..

ÅHH , underbart med super mycket läxor denna veckan och 2 prov. Ja så här ser min vecka ut..


Tisdag: Hkk läxa , Spanska läxa (avklarat)
Onsdag: Matteprov , Engelska läxa , klippa mig och slinga håret.
Torsdag: Fysik läxa (ksk) Historia prov.
Fredag: So redovinging ideologierna ,  2 spanska läxor, städa rummet , städa lillstugan , SEDAN KOMMER SAGA EFTER 8 :D OMG , TAGGAD TILL TUSEN!

Men som ni såg har jag över mycket läxor så har inte tid att blogga mera ikväll. Skall försöka få 1h över till BB ikväll.


Puss!



bild från igår

Premiär stutts!

Yeah!

Sara , jag och Julia har precis hoppat på stuttsmattan för första gången iår. Guud va skönt med friskluft och bara flyga om kring i luften och inte annat är det alltid gött att lyssna på musik och kolla på moln. Skoldagen var ganska seg faktiskt och nu är jag trött som fan. Men har 2 läxor till varje dag denna veckan och prov , redovisning osv så nu skall jag sätta igång. KRAM!




En bild från när Emilia sov hos mig i Lördags :D

Goooood morgon!

God morgon trogna bloggläsare!

Skall verkligen börja blogga roligare nu. I helgen kmr ju Saga så kanske lite mindre bloggtid men även roligare saker att skriva om eftersom vi kmr hitta på en massa jepic stuff. Idag blir det ingen dagens outfit eftersom ni redan sätt den jag har tidigare. Orkar inte blåsa håret idag heller så det är lite blött fortfarande, haha. Men bra att hoppa över hårtorken ngn dag med. Nu skall jag käka frukost med min moster som är här tillfälligt , kram !


CARPE DIEM!



Mysig dag med Emilia osv.

Hi , idag drog jag och Emilia in till torget och träffade en kompis och så hyrde vi film. Sen har jag mest hängt hemma hos Emilia och nu är jag hemma igen. Kom på att jag har typ 10000 läxor denna veckan, men har ju ett ljus att se fram emot. Saga som kmr på fredag kväll :D. Men min moster är också här nu. Hon som bor i Malmö. Hon skall på kurs i gbg imorgon så hon bor hos oss. Men å vad jag skriver rörigt märker jag nu. Går ju knappt att läsa men men deal with it! , pasjihfgwejhsaf har damp , puuuss!





Kväll med bästa vän!

När som hellst kmr Emilia hit. Hon skall sova över , skall bli mys. Vi sover typ alltid över hos varandra någon dag på helgen, haha. Eftersom vi inte träffas på vardagarna så mycket. Glöm inte att Jedward är med i "Kvällen är din" klockan 20:00 på 4:an ikväll. Såklart skall vi sitta bänkade framför tvn :D <3




En skön bild på John ;)

Fint väder och stuttsmatta!

Hejsan , idag är det jätte fint väder ute. Vi skal åka iväg till min farbrors bondgård snart och hämta en sak vi behöver för att sätta upp våran stuttsmatta. Skall bli gött att äntligen sätta upp den. Har längtat efter att sätta på spotify och bara flyga runt i luften. Har varit instängd i mitt rum hela förmiddagen så nu måste jag verkligen ut. Kram!



Har inte direkt brytt mig om mitt utseende idag :/

Let´s dance Fredag!

Hejsan , gött med helg igen , äntligen!

Idag var vi och hade teknikdag på ett gymnasium. Nu vet jag vad jag inte skall gå iaf , om man säger så. Sitter just nu och kollar på Let´s dance med mamma och pappa. Anton Hysén är ju lätt bäst. Typ säker på att han kmr vinna , redan. Simon är på skoldisco. Minns den tiden, haha. Roligt det var. Men jag har typ inget att blogga om på dagarna längre. Så jag skall låta bli när jag har ngt ointressant att skriva lika bra att inte skriva ngt alls då. Ha en mysig fredags kväll , puss!



SAGA KMR SAGA KMR :D

JAAAAAAG ÄR GLAD SAGA KMR HIT NÄSTA FREDAG , ÅHH VI KMR HA DET BÄST , JEPIC , AWESOME OMG! CANT WAIT!!!


BTW , tack alla fina som skriver att jag är söt osv fick 2 jätte snälla kommentarer om mitt utseende idag och det betyder och förstärker. Tack , skall göra en vblogg till er ngn gång , puss och god natt nu skall jag se på BB! :D



Bild på mig och Saga :D


Home today!

Yes , idag stannade jag hemma från skolan. Var yrr och kunde knappt stå upp och sjukt trött. Men nu har jag sovit ut och mår bättre. Dock börjar jag känna mig jätte varm. Hoppas inte jag har feber. Men annars tror jag att jag går till skolan imorgon. Vi skall ju ha teknik dag på en annan skola och vill inte missa det. Även om jag inte gillar teknik så skall det bli en ganska rolig dag. Men jag orkar inte blogga mer just nu. Skall se en film eller ngt tror jag.



Här får ni en bild på John och Edward från American Pie premiären på Nord Irland! :)

Day 20: If you had to get a JJedward tattoo, or a Jedward related tattoo what would you get and why?

Hmmm... detta var inte lätt. Är sjukt emot tatueringar tycker inte alls det är bra eller snyggt bara negativt. Men om jag var tvungen att skaffa en "Jedward relaterad" tatuering skulle det nog vara. Texten..





Den skulle man ju aldrig tröttna på citatet är sjukt bra och peppande! :D

fhwebnfsjvcks

Ja jag hade lite svårt att komma på överskrift, haha. Åhh har inte bloggat på bra senaste dagarna. Inte skrivit om min vardag osv. Men livet rullar på var med en kompis går , awesome och skriver på min och Sagas fanfic varje kväll vi har skivit 19 delar tsm hittills alla på drygt 1 A4 riktigt stolt över vad vi åstakommit. Författare? maybe , haha. Har varit hos Julia och Sara denna fina eftermiddag och bakat kladdkaka och sett "Willliam Spetz" youtube videos , haha funny guy. Nu skall jag plugga för mistänker att vi skall ha oförberätt historia prov imorgon , fml. Fick as mycket läxor idag också , NEEEJ! måste snacka med Saga på skype med och duscha. Eller så duschar jag imorgon , hmm.. ? haha. Är sjukt jävla trött också fast vill ändå se BB .. jaja. Kan sova imorgon eftermiddag , PPPUUUUSSS!



oooootroligt vacker bild på världens finaste bröder , John , Kevin och Edward <3

Dagens outfit 18/4


Kör på osminkad idag , mitt hår är bongstyrigt och vägrar stå åt det hållet jag vill. Jag är sjukt trött , funderade stark på att stanna hemma i dag och bara sova men ahh så blev det inte. Orkar inte bry mig ett dugg idag om hur jag ser ut faktiskt och det är inte normalt.




Leggings: Cubus
Linne: HM
Hoodie: Cubus


Kram!

Random bilder från Belgien!

Här är lite random bilder jag tog i Belgien. Skulle egentligen lägga upp en video jag filmade med system kamran idag men kamran dampar och det fungerar inte just nu så det blir ngn annan dag :)





Jag på påskdagen!



Simon (lillebror) fick en fotboll gjord av choklad!





Mitt chokladägg gjort av vitchoklad och innehåller en massa praliner! mums!






En av mosters katter Hawanna! :)




Bilder från Waterloo :)



Pappas choklad "ägg" haha xd



Moster färgade äggen :)



Gott :D

KRAM!

Mer av det jag shoppat i Belgien!


pyjamas

Usa linne


Waterline music video!





*le dead* OMG . detta är bästa musikvideon dom gjort :´)<3

Dagens outfit 16/4-12



Jeans: U and Me
Linne: Pimkie (Belgien)
Kofta: HM
Örhängen: fått av mormor
Håruppsätning: Lilla my knut


Puss puss!

Frågestunden svaren!



och allmäna saker om helgen! osv..

Ready for pyjamas party!

Nu är jag redo för att dra på pyjamas party hos Emilia , grattis bästa vän<3





Hoodie: PlanetJedward.net
Leggings: Rabalder
Pyjamas: HM

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen efter en toppen resa. Skall blogga imorgon kväll om mer exakt vad som hände och lägga upp bilder osv. Nu skall jag äta lunch , duscha och packa för ikväll skall jag till Emilia. Imorgon åker jag och Emilia till gbg och träffar Moa och Emma. Vi skall shoppa , fika och gå på bio. Så tror inte jag kmr ha tid att blogga för en imorgon kväll , åter står att se , puss!



moster Michelles katter , Hawanna och Blue <3

Day 19: Your favourite pic of you with the boys, if you haven’t got any post another one of your favourites of just them two

Min favorit med John...




Min favorit med Edward..




Min favorit med båda.. (har ingen annan på alla ;))


In the air somewhere!

Hejsan , när detta inlägget publiceras sitter jag på en flygplan någon stanns uppe i luften. 1 Vecka går så otroligt fort men det känns som vi hunnit med jätte mycket. Skall lägga upp bilder en video osv när jag kmr hem. Kan bli i eftermiddag om jag hinner innan jag skall till Emilia (skall sova där inatt). Eller så blir det på Söndag eller måndag kväll. Fullt upp nästan varje minut från och med jag kmr hem, haha. Men nu skall jag stänga av datorn och packa ner det sista innan det är dags att sätta sig i bilen mot flygplatsen, puss!


Lever på tranbärsdricka och belgiskchoklad!

Livet är gött!

btw har fått 2 nya frågor tack och åter igen tack!<3


Day 18: If you had to choose one thing you dislike about them, what would it be?

Då skulle det väl vara att dom var 20 vill gärna att dom är 19 för alltid , hehe. Teenagers :D




tänk när dom var såhär små :´3

Besviken..

Ja angånde frågestunden. Jag har inte fått en enda fråga från er bloggläsare. Jag har fått ett antal på bdb som jag kmr svara på men absolut tomt från er. Kan ni inte försöka kommentera ngn fråga. Ni skulle göra mig väldigt glad iaf :/



Jag och en kompis håller på med en fanfic skulle ni vilja att jag lägger upp avsnitten här på bloggen? :)


Det var det jag ville säga , kram!

Shopping center!

Hallo , igår kom vi tillbaka från Ardennerna till mormor igen. Vi gick i en enorm grotta i en stad som heter "Han" och så bodde vi på ett hotel i byn "Rockfourd" (stavning). Ganska mysigt. Idag har vi varit på ett shopping center. Köpte en present till Emilia som fyllt år men skall ha fest i helgen. Och ett linne och en pyjamas till mig. Bilder kommer när jag kmr hem. Får se hur det blir mer uppdateringen i helgen. För på Lördag förmiddag kmr jag hem och sen redan på kvällen skall jag hem till Emilia och sova över osv och på Söndagen skall vi till gbg och gå på bio med några kompisar. Så min uppdatering kmr suga då antar jag. Får se men nu skall jag se på BB :D





HAHAHAHAHAHA SÖTNOSAR! <3

Day 17: If you could pick one song for Jedward to sing what would it be & why?

Hmm.. den dom sjunger bäst Lipstick, och då för att det känns mest dom! =:D



bild tagen av mig!

Day 16: What songs by other artists remind you of Jedward and why?

Ärligt så påminner alla låtar om Jedward mer elr mindre. Men en som får mig att tänka väldigt mycket på dom är ...



För texten är så underbar och passar bra in :3


Day 15: What’s your favourite Jedward item you own and why?

Hmm.. alla mina Jedward saker är bäst men det som är värdefullast för mig är mitt Jedhead för det är signerat med bådas autografer och Edward har målat på det osv :)




En bild på Edward när han" dekorerar" mitt Jedhead! =:D

Frågestund!

Jag tänkte ha en frågestund. Kmr antagligen svara på frågorna i ett video inlägg. Ni får lov att fråga vad som hellst men jag kmr bara svara på det som jag tycker angår er. Men fråga ni på. Frågestunden är slut när jag fått in många frågor eller på Söndag. Så fråga på tills dess! puss!



hyfsat gammal bild på mig (a)

Hunger games!

Yes , det var 'Hunger games' som vi såg på bio. Visste inte vilken film vi skulle se förens när den precis hade börjat. Den var helt okej. Dock inget jag skulle se en gång till. Typ halv bra jag är inte så mycket för den typen av filmer. Snart skall i stixa iväg till en resturang som vi bokat bord på. Det är så att imorgon skall vi åka till Adenerna. Och kmr tillbaka till mormor på Onsdag. Men jag kmr inte ha tillgång till ngt internet tyvärr. Men jag har gjort något tidsinställt inlägg men ajja så ni vet. Nu skall jag fixa mig till middagen , puss!



HAHAHA

Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar

1. Har åkt till Belgien (inte än men när detta inlägg visas så är jag där och mumsar påskägg)
2. Fixat om i mitt rum
3.Påsk
4.Lyckats komma på en ny håruppsättning jag passar bra i.
5.EN SAK SOM ÄR FETT HEMLIG OCKSÅ! ;)


Födelsedagar och okändbio :o

Halloj , livet leker här i Belgien. Åhh alla underbara barndoms minnen från detta landet åhh. Vill aldrig hem , haha. Men får påminna mig själv om att det faktiskt inte ens gått halva resan. Igår var det som sagt påskfirande här och det var det ända vi gjorde jag fick ett jätte fint påsk ägg i vitchoklad fyllt med belgiska praliner , mums. Simon fick en fotboll av choklad större än en riktigt också. Jag tog lite bilder men jag vet inte om jag skall lägga upp dom här elr alla bilder när jag kmr hem. För internetet här är ganska segt så tar lååång tid att ladda upp. Får se om jag får tid. Idag fyller mormor år , grattis! Även moster Lisa som passar vårt hus hemma i Sverige. Grattis båda! klockan 14:00 skall vi på bio som mormor bokat. Vi får dock inte veta vilken film det är vi skall se , spännande. Jag som är ett litet kontrolfreak tycker det är sjukt jobbigt att inte veta ngt. Men love to biograferna här asså typ 30 biosalar och popcorn med socker istället för salt på , tro mig mycket godare. Så ser verkligen fram emot det. Ikväll skall vi på resturange också ngn italiensk så antagligen beställer jag pasta , haha. Nää nu skall jag sluta blogga och se Big brother avsnittet som gick igår. Vet ju inte vem som åkte ut hoppas det var Hulda. Puss puss!


Day 14: What Jedward shows etc. have you already got planned in the future?

Haha , jag vet inte har ingen planerad just nu men så fort dom kmr i närheten och jag kan gå så skall jag dit! :D


Day 13: What’s been your favourite Jedward show/concert you have been to and why?

Min jag har varit på 2 Jedward konserter och då menar jag liksom inte uppträdanden utan konserter och den bästa var i Göteborg. För då stod jag längst fram i mitten och nuddade dom flera gånger dom tog mig i håret och jag fick ögonkontakt , helt klart bästa konserten! :`) <3


Snart påsk brunch!

God morgon påsk kycklingar ägg och allt annat ni är ;)

Har precis gjort mig klar inför påsk brunch med mormor , Ludo , Michelle , familjen och Ludos brors familj. Vi firade ju inte påsk igår så vi har inte ätit påskmat än så det goda har jag framför mig. Dom hade varit så underbara och åkt till Ikea och köpt påskmust wiio :D. Natten var skit kass. Vaknade av att jag mådde illa och hade skit ont i magen men  efter någon timme var det tillräkligt bra för att jag skulle kunna somna om och nu mår jag helt okej iaf. Får se vad dagen bjuder på senare. Tror inte vi direkt skall dra ngn stans idag eftersom allt är stängt typ. Men massa belgisk choklad skall jag käka ;) puuuss!




Iklädd linnet jag köpte igår :)

Dag 19 - Det här längtar jag efter

Just nu längtar jag efter Fredag för då bär det av till mormor i Belgien. Sen längtar jag till sommarn , konfa läger , träffa alla underbara Jedheads jag vill träffa, gå på Liseberg, sola och bada osv. Men det jag längtar mest av allt efter är John och Edward<3



Underbar bild på Edward!

Shoppingen i Antwerpen!

Detta var vad som fick följa med hem till mormor från Antwerpen ...



Handväska , super fynd för 12,5 euro blev den min ;D



Klänning ,skall antagligen ha den när jag konfimeras vet inte än. Kostade 39 euro tror jag från Pimkie :D
Ser lite konstigt ut för jag sträckte ut den för att den skulle kunna hänga ;)



Linne också från Pimkie (älskar den butiken) mycket snyggare på än hängandes. Kostade runt 19 Euro tror jag :)



Klänning ,köpt på  O' apple kostade runt 20 euro :)



KRAMIZ!

Jag har det gött!

Hejsan , lyckades fixa så internetet funka i min mac wiioo så nu kan jag blogga :D. Glad påsk btw , vi har bestämt oss för att fira påsken imorgon så det blir imorgon vi vräker i oss choklad. Idag har vi varit i Antwerpen vi tog tåget ditt på förmiddagen och kom precis hem. Tjejerna gick och shoppade medans killarna spelade biljard. Fick shoppat lite, bilder på det kmr i ett inlägg för sig snart. Är super mysigt att äntligen umgås med mormor moster Michelle hennes katter Hawanna och Blue och Ludo. Lite bilder från dagen...




KRAM!

Day 12: How many times have you met them and where?

Jag har träffat Jedward 3 gånger och då menar jag träffat inte sätt utan snackat med dom tagit bilder osv. Första gången var utan för deras hotel i sthlm den 9/7 -2011 andra gången var på Landvetter den 23/1-2012 och den tredje var utan för Brewhouse innan deras konsert den 24/1-2012 :D bästa dagarna! <3



En bild från utanför Brewhouse med Edward! <3

Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30

1. Resa mycket!
2.Flyttat hemifrån!
3.Skaffat barn!
4.Skaffat hus!
5. LEVA LIVET!


GLAD PÅSK!

Glad påsk alla fina bloggläsare!

När detta inlägget laddas upp befinner jag mig som ni nog vet i Belgien och äter en massa belgisk påsk choklad , mums. Och jag har det säkert super chill och awesome. Hoppas ni också har ett bra lov. Glad påsk iaf och glöm inte att äta godis ägg och dricka påskmust åt mig eftersom det inte finns här nere , puss!



Bild på äggen mamma målade förra påsken till familjen. Ser ni vem som skall föreställa mig? :)

Day 11: What’s your favourite Jedward quote?

En av mina favorit quotes är :

Cheryl:Where do you see youself in 15 years from now?
John: Well,I see myself as being older.


Haha , kan skratta i timmar åt den asså :D




En bild på två slitna killar.. <3

Dag 17 - Vem jag ser upp till

Jag ser upp till bland annat min mormor , farmor , moster Lisa, John och Edward. Min mormor och farmor är så grymt bäst bara så enkelt är det. Min moster känns som en del av mig. Jag vet inte riktigt varför men hon är bara alltid där liksom. John och Edward dom är heeeeeellllltttt amazing thats it!!<3



En super söt bild på killarna från Xfactor tiden!

Snart drar vi!

Nu har jag precis käkat en super god påsk lunch. Ägg , prinskorvar , köttbullar , påskmust , sill osv. Känns som julafton , haha. Och seriöst det är börjat snöa ute. Inte lite heller det är stora snöflingor,åhh. Men om ca 40 min så åker vi hemifrån och sedan upp i luften. Så det här blir sista inlägget på Svenskmark. Nu skall jag stänga resväskan och checka så allt är med en sista gång. Puss!



Taggad morgon!

God morgon, har riktigt sovit ut i dag, skönt. Planet går i eftermiddag/kväll så vi åker inte förens om några timmar. Så för hoppningsvis hinner jag slänga in ett inlägg precis innan bilen går mot flygplatsen. Jag har packat klart allt bara datorn , kamran , Iphonen och lite euro som saknas i handbagaget. Imorse åkte mina kära vänner Julia och Sara mot Abu dabi (stavning ;s) för att hälsa på sin pappa. I höst flyttar dom också ner dit ,åhhh kan säga att jag inte längtar till hösten direkt. Skall snart klä på mig och gå en runda med Smulan som måste gå ut i koppel nu pgav att hon inte får gå ut själv med plaststruten. Inte kul att gå med henne kan jag säga hon läger sig ner i gräset direkt och vägrar röra sig. Slutar med att man får bära henne typ hela tiden ... haha. Sen kmr moster Lisa och hennes kille hit och käkar lunch innan vi drar. Dom skall bo i huset och ta hand om Smulan osv. Men nu blir mamma galen om jag inte hjälper henne att städa. Fattar inte direkt vrf man skall städa när man ändå skall iväg men men.. hon vill att det är fint när moster kmr men tror inte direkt hon bryr sig om det. Men skall iaf klä på mig nu mamma kom precis .. haha. Puss!


Bilder från Kina resturangen !

Lite bilder från den mysiga eftermiddagen ...


Almost done :P

Puuuuu... nu har jag nästan packat klart , kläder , smink , smycken , nessisär osv är ner packat. Det sista tar jag imorgon. Nu skall jag fixa några tidsinställda inlägg till er till nästa vecka. Har redan fixat 1 till varje dag men vill fixa lite till. Jag kmr blogga ngt inlägg imorgon innan vi stixer iväg men när jag är borta blir nog uppdateringen ganska kass. Skall blogga från mormors dator men får se hur ofta det blir. Men som sagt så gör jag tidsinställda inlägg så det kmr upp nytt som vanligt. Så fortsätt kicka in då och då ;). Men som sagt nu skall jag fixa lite suprises till er , kram<3


Dags att packa ksk?

Hejsan , NU ÄR DET ÄNTLIGEN PÅSKLOV , GÖTT :D
Har varit och käkat kinamat precis med Alicia , Moa och Hanna. Hanna fyller nämligen 15 år idag , grattis underbaringen<3. Är så mätt just nu att jag funderar på om jag nånsin kmr kunna äta igen ,hehe. Moa och jag visade upp våran "sexual kunskaps film" i skolan idag , haha fan va vi garvade. Sen när halva hade gått försvann ljudet så vi fick stänga av damp :O men men då slapp alla se när jag failade på bloopers haha xd. Nu skall jag packa inför resan imorgon. Kan inte fatta varför jag alltid sjuter upp saker till dagen innan. Får starkt hoppas på att det inte är ngt jag behöver tvätta för det hinner jag inte. Puss!


Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda

Jag brukar inte sminka mig så mycket på vardagarna och på helgen om jag bara är hemma brukar jag gå osminkad. Men det varierar när jag känner för det kan det bli rött läppstift eller ngt stark ögonskugga men inte så ofta. Det här är sminket jag använder mest :)



Den guldiga maskaran är "Volume million lashes" som jag använde förut nu är den dock slut och jag har köpt en ny vilken är den silvriga "Lash architect 4D". Jag gillar båda så ganska svårt att bestämma vilken som föll mig bäst i smaken.



Sedan brukar jag lägga på lite "dream matte mousse" för att täcka röda märken finnar osv och ibland ta lite hudfärgat puder över det. Oftast har jag ett genomskinligt läppglans eller med ngt ganska enkel färg. Läppstift är en av mina favoriter. Härligt att måla läpparna i en fin klar nyans och visa vilket humör man är på. Det på bilden är från Chanel. Läppglanset är från HM. Vill ni att jag gör en videoblogg där jag visar olika sminkningar osv? :)


Day 10: What’s your favourite Jedward interview?

Min favorit intervju med killarna är denna från Xfactor tiden ! :D


Stackars lilla Smulan..

Ja stackars Smulan får gå runt med plaststrut och fastna i precis allting..







Så här på kvällsqvisten passar det bra med lite Jedward..


Dag 15 - Bild på alla mina nagellack

Här är bilder på alla mina nagellak :)






Day 9: What’s your favourite Jedward outfit?



OHOHOH , vrf så svåra frågor:O men jag älskar deras jeans jacka med nitar :D

On my way home!

Skall strax dra hemåt. Väntar på mamma bara här är några bilder ni kan skratta åt puss!


Dagens outfit 4/4

Pippi/Lilla My styl! :D







Short: Gina tricot
Pippi tröja: Ullared
Leggings: Cubus
Örhängen: Kicks



Have a nice day!

Fixat lite tidsinställda inlägg!

Nu skall jag snart göra mig iordning för att krypa ner under täcket och kolla på BB. Jag har precis fixat 1 tidsinställt inlägg till varje dag då jag är utomlands. Det är den där Jedward listan. Skall fixa den andra listan också men det var att ta kort på alla mina nagellak som nästa punkt och det orkar jag inte ikväll. Men skall skriva lite roligare inlägg också för blir nog bara ngt enstacka inlägg om dagen när jag är där. Internetet i mobilen kostar ju som fan liksom. Men nu skall jag sluta babbla om absolut nada , hoppas ni sover gött inatt och drömmer om ngt underbart , puss!


Dag 14 - Ett kort på min data




Dock var det ett litet tag sedan nu har den lite repor osv

Day 8: What’s your favourite Jedward picture?




Detta var sjukt svårt jag har så många bilder jag är förälskad i på killarna men detta är en av mina absoluta favoriter :)

I väntan på mammi!

Hi, sitter i bilen på torget och väntar på mamma. Vi skall dra och hämta en större plaststrut till smulan den hon har nu hade tydligen varit för liten. Senare drar jag och fixar färdigt prao platsen. Var ngt papper som skulle skrivas på. Skall även köpa nya hårnålar och packa lite inför Belgien. Drar ju dit på fredag , gött! Måste skrapa fram lite euro också får se vad jag har i plånboken. Längtar ihjäl mig tills fredag asså. Vill shoppa mycket hoppas plånboken tillåter. Ni får en beskärd bild på mig och Edward och en bild på vad jag målade på elevensval igår, puss!


haha , my hair

Har ju haft lilla my knut i håret hela dagen och ojojoj va fluffigt mitt hår var när jag släppte ut den..






Natti!

Vår fotografering!



Drar i tröjan på visa bilder så ser fett tjock ut -.-


'




























Det var kallt ute men vi fick till några bra bilder iaf! :)



Trodde veckan innan lovet skulle bli chill med icke..

Hejsan , pluugggaar så fett segt. Har sjukt mycket läxor och uppsatser denna veckan. Trodde veckan innan lovet skulle vara ganska chill men såklart inte. Sen har min katt Smulan opererats idag. Hon hade blivit biten i svansen och det hade blivit infekterat så nu har hon plaststrut runt halsen , är lite groggy och ett rör igenom svansen, stackarn. Det var ju senast i sommras hon fick opererats pgav samma sak. En katt hade då rivit henne under ögat och hon fick ha en slang där och plaststrut. Hon har haft otur det senaste året. Fan att det skall kosta så mycket med vertinär också. Men allt för att hon skall må bra. Nu har jag pluggat i typ 2 h. Har skrivit klart min hkk uppsats och historia/ svenska uppsats iaf. Nu skall jag plugga på 35 frågor man skall kunna tills imorgon , åhh, varför allt detta :O Julia , Sara och jag var också ute och fotade lite fina vår bilder förut. Bilder på det kmr strax i ett eget inlägg , puss!



Bild på mig och Smulan från i sommras då hon hade opererats! :P


Svenska lektion och bra musik!

Hejsan , sitter i skolan och har svenska. Jobbar på en essä fråga och är nästan klar. Kändes piss för bara en vecka sedan men nu känns det som jag skulle kunna få B på detta :). Lyssnar på låtar från "A lot like love" filmen. Älskar den playlisten. Men nu måste jag tyvärr fortsätta med denna skiten , kram!











Lite bilder från imorse körde "Lilla my knut" idag.

Örhängen: HM
Ring: Köpt i Belgien



Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar

Hmm.. jag älskar film så detta blir svårt att välja 10. Men jag skall ta ut dom som dyker upp i huvet.


1. A lot like love

2. Jag saknar dig

3. Water for elephants

4.  Love Actually

5. Valentines day

6. New years eve

7. She´s the man



8. No strings attached


9.Easy A

10.



10. Im number four


Asså jag gillar miljoner filmer typ haha , men här var några jag rekomenderar er att se!


Day 7: What’s your favourite Jedward song?

Ohh.. svårt val. Efter som jag är ett riktigt fan är jag helt såld på alla låtarna. Men om jag måste välja är Lipstick min favorit. För det var i Lipstick musikvideon jag såg John och Edward för första gången :´)


Sunday again!

Hejsan , Söndag igen. Veckorna flyger förbi. Idag blir det nog inget speciellt som händer. Skall ksk bort till min farbror senare och hjälpa dom flytta lite elr ngt. Gjorde föresten en video blogg men den dampade så gick inte att lägga upp :(. Men vad jag egentligen undrar är vad vill ni att jag bloggar om? :o

'



Just nu är jag tjejen utan smink med oranga naglar , woho.. !

Kram!

RSS 2.0