Day 6: Who is your favourite, John or Edward and describe why?

HUR FAN KAN MAN STÄLLA EN SÅHÄR IDIOTI FRÅGA. Vem gillar du bäst liksom? jag gillar båda oändligt mycket.. men MÅSTE jag välja är Edward min favorit. Varför ? jo han är mer jordnära tycker jag lite mer än John. Men annars asså det går ju fan inte att välja , fan vilken fråga xd fuck frågan!!!







Hur kan man välja mellan dom? :o

Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför

Hmm.. mitt favoritprogram det var svårt. Kan egenligen inte svara på det för det kmr och går. Men just nu är det väl familjen Annorlunda, Big brother  30 grader i Februari och Glee. Som sagt det är olika varje månad typ men just nu doma tror jag ;P


Nagel fix hos Julia och Sara!



Jag och knasiga Julia rullar tummarna. Vi kom på att båda hade oranget nagellak och gråa hoodies. Man kunde inte se så stor skillnad på våra händer .. Julia har längst fingrar och smalast hand dock^^ Kan ni se vems som är vems? :)













Kramizz!



Knasiga Lördag..

Min Lördag blev rätt knasig. Gick som sagt med Emilia till busshållplatsen och sen tog en promenad hem. Sedan kollade jag fb , bdb osv och ett avsnitt av Bones. I slutet av Bones somnade jag ,haha. Så sov från 1-4 typ , fan trodde hela min dag hade blivit förstörd/bort blåst. Men drog hem till Julia och Sara och vi flummade runt ett tag. Sen målade vi naglarna och såg på film , "A lot like love" fick det bli efter som dom aldrig sätt den och jag babblade om hur bra den var. Fortfarande lika underbart bra film. Sen käkade jag där också + efterrätt som var Ben and Jerry´s. Mums , första gången jag åt Ben and Jerry´s. Har liksom inte fattat grejen med att köpa glass för 50 spänn när man kan få mycket mer för halva priset. Men nu fattar jag varför. Smaken var ju gudomlig, haha. Sen gick jag och Julia en promenad med deras hund Mira och nu sitter jag och lyssnar på sorgsen musik i mitt rum. Varför så sorgsen? , dont know. Kvällen var ju kul ändå. Men skall göra mig en "bad day" lista på spotify med musik som är ledsam. Så kan man lyssna på den om man har en dålig dag , fått sitt hjärta krossat eller ngt liknande. Tror jag skall se American Pie klockan 23:00 på 3:an också. Men nu skall jag göra ett inlägg om naglarna det kmr upp snart , puuss!


Bjuder på lite perfektion! :´)

Smultron tvål och allmänt tråkig Lördag!

Hallo alla bloggläsare!

Ledsen för den sugiga uppdateringen igår. Jag hängde med Emilia hem efter skolan och sen sov hon hos mig så jag har knappt varit inne på datorn alls. Lördag idag då , super dålig dag. Var på bra humör men den förstördes vid frukosten , skall försöka bli glad igen om det går. Btw , mamma kom hem från sthlm igår gick en smultron tvål , åhh så gott den luktar. Riktig sommar, åhh längtar ännu mer till sommarn nu. Så jag sitter och luktar på den och lyssnar på "I´ll be there for you" med Bon Jovi , älskar den låten. Tänk dig en kille stå utan för din dörr och sjunga den , romantik på hög nivå. Ashton Kutcher gör det i filmen "A lot like love" en av mina favorit filmer faktiskt , super bra är den. Filmen är från 2005 tror jag här är trailern för er som inte sätt den, tipsar er verkligen om att hyra den.










Sen har jag även följt Emilia till bussen och efter det tog jag en härlig morgon promenad. Dock hade jag inte med mig jackan så frös ganska rejält. Ni får ha en bra dag , bloggar mer sedan! , puss! <3

Dagens outfit 30/3-12

Peace in Amerika!






Leggings: Cubus
Shorts: Gina tricot
Linne: HM
Örhängen: Clarie´s i Orlando (Usa)
Ring: JC
Armband: Gjort av kusin vitamin Elma , mycket speciellare när någon gjort det med kärlek till en :3 , tack Elmis <3


Ha en grym Fredag , puss!

Min farbror han har en bonnnaaagååårrdd iiaannniaannnååååhh!



Video på fåren + lammet :)

tog även lite bilder men tyvärr var alla suddiga för ingen ville stå still. Nu skall jag göra mina två läxor till imorgon. Sen vet jag faktiskt inte om det blir BB elr sängen. Pappa tycker jag ser otroligt trött ut och tycker jag borde sova redan nu egentligen men men I THINK BB FOR THE WIN , får se , god natt iför väg , puuss!


I need some insperation!

Ja som rubriken lyder. I NEED SOME INSPERATION.. min blogg är trist eller hur? haha, och var ärliga nu. Jag bloggar om .. inget absolut inget. Min vardag och den är ju inget intressant. Nej  , nu skall jag ta mig i kragen och bli en grym bloggerska. Vill ha fler än 40 läsare vilket min statestik ligger på just nu , fan va dåligt egentligen. Jag skall finna min insperation snart det måste jag. Har för övrig spenderat min eftermiddag i sängen och bläddrat runt på www.lillalie.se underbart bra blogg hon har asså , jag är fast , klart bästa bloggen slår Fokie , Michas och alla andras nä hon är fan bäst. Där finner jag seriöst en massa insperation. Senare skall jag iväg till min farbror , lill kusinen och hans tjej som har fått sitt nya hus idag och även till kusinerna Elma och Emilia som bor några meter där ifrån. Skall försöka ta med mig system kamran och jag inte glömer. Se funderar jag på att gå igenom våran gammla dator på kort. Dock vet pappa inte vart datorn är .. vilket är ganska nödvändigt att veta. Men tänkte se om jag hittade några roliga kort på mig osv som jag tog med min gammla kamra för drygt 4 år sedan , spänande. Men som inlägget heter anyway "I need some insperation"..


Insperation kan man få från många olika saker...

Alla bilder är hämtade från http://weheartit.com :)















Insperation finns även i form av musik..









Stor fett kyss på er underbara!

Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan

Hmm.. jag har många dåliga vanor. Men jag skulle verkligen vilja bli av med vanan att alltid sätta mig framför datorn efter skolan. Istället borde jag gå ut eller göra ngt nyttigt. Men vanor är svåra att råda bot på tyvärr.




En sur Mathilda tycker att dåliga vanor är dåligt , hehe.

Day 5: How many concerts have you been to?

Detta gäller Jedward då bara så ni inte missuppfattar mig.

Jag har varit på 2 konserter. En i Stockholm( fryshuset) och en i Göteborg (Brewhouse). Jag har även sätt dom på sommarkrysset men det var ju ingen konsert och i Kista galleria men det var heller ingen konsert bara spelning typ.



Bild från sommarkrysset 9/7 <3

3 timmars vandring.

Halloj , sitter här halft död efter dagen. Var faktiskt ganska rolig friluftsdag iaf. Vi gick till olika ställen och sen till en strand och grilla. Klassen delades upp i 2 grupper och jag hade faktiskt tur och hamna i den bästa. Vilket sammarbeta och laganda vi hade , grymt! Vi gick 2 och 2 på led och sjöng  1 2 1 2 haha , alla lärare berömde oss jätte mycket för det , vi stack ut iaf. Så vi lagledarna Acke och Anton vann varsin choklad kanin för att dom fick våran grupp att vara så gryma , det var dom värda. Acke hade ju för fan med sig ett tält ? :o bara för att impa elr ngt haha inte vet jag men men kul var det. Nu är jag helt slut i benen och snart somnar jag nog. Luktade fett mycket rök osv när jag kom hem så har precis tagit en dusch men luktar fortfarande kmr väl ha kvar lukten i någon vecka , hehe. Men nu skall jag vila , som sagt jag känner mig ganska död.. puss!


Friluftsdag .. -.-

Yey friluftsdag idag eller nej. Usch har precis packat färdigt ryggsäcken. Det ända positiva med friluftsdagar är ju att man inte får ngn skolmat och jag har med mig melon , vindruvor ,jordgubbar , smoothie osv.. vilket är muma. Onödigt inlägg , men nu skall jag stixa iväg till skolan , fattar inte vitsen med att plocka pinnar och stenar ? men men ngn ksk tycker det är kul :P



Haha , hittade denna och den var grym ju :o

Eating strawberries and grapes - yummy!

Sitter i mitt rum (like always, hehe) och käkar jordgubbar och vindruvor , gott gott. Skall göra en fruktsallad till Frilufts dagen imorgon men känner på mig att all den goda frukten är slut tills dess.. opps. Skall twittra ett tar nu och sen klockan 22:00 blir det BB , super underhållade idiot program ohyes. Ha en nice kväll kära vänner och ni andra med ;)<3




Day 4: What was your reaction when they went out of x factor?

Nu var det så att jag tyvärr inte visste vilka Jedward var under Xfactor. Men såklart har jag sätt allt dom gjort där. Min reaktion var väl typ , "WTF, WTF ,WTF ,ANDAS ,DET ÄR INTE SANT!!!! " dom skulle vunnit , tycker det var väldigt dåligt att dom åkte ut ... fattade inget.



Dag 10 - Detta är jag beroende av

Svårare än såhär blir det inte..


Taggar morgon dagen -- not!

Tjenare bloggläsare!

Sitter som i mitt rum och dunkar musik som nästan alltid typ. Lyssnar på lite äldre låtar eller ah låtar som är från typ 2007 elr ngt roligt och höra hur mycket den ändå förändrats. Taggar morgon dagen grovt.. eller inte. Friluftsdag åhh känns onödigare än nånsin att vandra runt i skogen och samla pinnar och stenar , låter det kul? svar: nej. För det är typ det vi skall göra imorgon. Hoppas jag blir sjuk har faktiskt lite ont i halsen. Helldre sjukdom nu än under lovet då det bär av till bästa mormor i Belgien :D. Nu skall jag försöka vara social med Sara som sitter på andra sidan rummet och läser en tidning. Btw nu är jag äntligen mer aktiv på twitter så ni vet. Följ mig @ItsTildaDude och jag följer tillbaka , puss!



Min mask jag håller på med på bilden i skolan , haha skall målas i Irlands flaggas färger , grönt , vitt och orange med litet Jedhead kmr bli grymt !"




Day 3: What was your fave x factor performance & why?

Mitt favorit performance var nog Ghostbusters , egentligen älskar jag alla men den var speciell. Varför? hm jag bara gör det okej?. Nej men det var sjukt kul att kolla på det är nu alla deras framträdande. Men den var bara speciell svårt att säga exakt varför ;) <3

Här är det...


det är verkligen ngt dampat med youtube då det går inte att kopiera länken man behöver för att få in den på bloggen men här är länken till den på youtube : http://www.youtube.com/watch?v=MnyAUXx40tU



Dag 9 - En bild på någon jag saknar

Eftersom jag saknar så sjukt många underbara personer blir det flera bilder... <3



Nadja , jag saknar att umgås med dig <3

'

Tiden då det var Johan Palm som gällde , Johan jag saknar dig , dina låtar hela sommaren 2009 <3



sjukt charmig bild , hehe . Saknar även brorsan Henrik Palm <3





Anja<3



kusinerna nere i Malmö som jag inte träffar lika ofta som er andra <3




Nathalie och Tove , miss u like hell<3



Lydia miss u to like kill me , miss yahh lovvee <3



Malin och Emilia <3  Träffar Emilia ofta men ändå den lilla tiden vi är ifrån varandra är hemsk <3




Saga , vad kan jag säga. Även om vi träffats 1 gång i ynka några timmar så känns det som jag känt dig hela livet. Du är otroligt fucking underbar. Du finns där när ingen annan vill lyssna eller ens försöka förstå , du är en vän som är guldvärd. Denna sommaren måste vi göra "Våran sommar" , puss bruden och grattis på födelsedagen också ;)



Edward  ,behöver inte ens berätta varför!<3


Julia , känns som evigheter du var här <3




John , behöver inte säga vrf här heller <3



Saknar alla brudar på bilden , Julia , Moa , Emma och Emilia <3

Kan ha glömt någon men det betyder inte att ni inte är saknade <3


Jedward for ESC 2012!

Målade lite..





spegelvänt jag vet ^^

Jedward for ESC 2012 Baku Azerbajdzjan!

19 grader , bikini , sola , just Mars?

Herregud va sommaren kommer fort. Man kan tro det är sommar nu ju. Idag har det varit 19 grader har spenderat eftermiddagen i bikini på taket och solat. Gick även en sväng ner till havet och gick runt i vattnet. Fortfarande ganska kallt men snart går det att bada :D iihhhh. Det är bara Mars ? :O kan aldrig minnas att det varit såhär varmt i Mars. Wonderful:D men det är typ det jag gjort idag, dom dagarna det är fint väder kommer märkas på bloggen då blir jag inte lika aktiv :) <3

Lite bilder från idag ..
















Jag är inte smal eller perfekt , men jag ser ut som jag gör och jag är stolt över det!










Ja som sagt jag har ingen direkt fin kropp (tycker inte jag iaf) men jag försöker lära mig leva med den. Förändra den är svårare än någon kan föreställa sig. Att lära sig acceptera är mycket bättre!


KRAM!

Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten









vet att jag redan lagt upp domma men gör bara som listan säger ;)

Day 2: What did you think of their first audition?

Jag älskade den. Just då kanske dom inte sjöng så jätte bra , men dom hade ändå något i sin röst som tilltalade mig. Sen kan man ju inte annat än säga att dom var grymt charmiga. Åhhhhhh , varför visste jag inte vilka dom var då? , kill me. Jag seriöst ÄLSKADE den! dom är unika , thats why!

Här är deras första audition..


just nu dampar skiten så kan inte fixa så ni ser den här men iaf här är länken : http://www.youtube.com/watch?v=OWwW_DYmxEw






lugn dag i skolan men gött att vara hemma!

Hej , lugnt dag i skolan. Men alltid lika gött att vara hemma ändå :P. Vet verkligen inte vad jag skall skriva så detta inläggeet blir fett tråkigt. Skall göra några "listor" har inte gjort det på några dagar , kram!





gammal bild ;)

Hur mitt rum ser ut nu efter om möbleringen!

Jag kan säga att jag är mycket nöjdare med mitt rum nu trivs som handen i handsken. Btw , i Fredags när jag såg Youngblood i Nordstan filmade jag 2 gånger skulle ni vilja att jag la upp videosarna på bloggen? :)



Mitt rum innan jag möblerade om , ursäkta för att det är super stökigt och sängen är obäddad!




Mitt rum efter jag möblerade om!

Har även påskpyntat lite därför lite kycklingar osv här och där. Skall till Belgien och hälsa på mormor på påsklovet så får fixa pynt lite innan :)










Kram!

Art wood!

Hejsan , jag dööör vi underbart väder jag går i linne och shorts och fryser inte. Just nu fixar jag lite i mitt rum och snart kmr Emilia och då skall vi sola. Köpte ny pläd och 3 nya kuddar idag. Skall köpa nytt påslakan och örngott nästa vecka också. Min säng känns som ny. Men nu vill jag inte ödsla tid inne , puss!







märket är Art wood ganska dyrt gick på typ 1500kr något sånt , men nu när det är så snyggt blir det ju kul att bädda sängen ;)

Nu skall jag ut i det fina vädret!

Fredags kväll med Malin!




Jag syns vid 08.41 (det är jag som kramar John) men ser mig även lite här och där men svårt att se om man inte letar. Hade svart jacka och röda jeans :)

Puuuuuh , skall bli gott med middag!

Hejsan hejsan , har precis blivit klar med att möblera om mitt rum. Tog si sådär halva dagen. Först var vi ju som sagt på marknad köpte en sak att ha tidningar i bild kommer eller video ;). Sen när jag kom hem har jag bara flyttat möbler , städat , ändrat om osv. Har även tagit bort alla mina tidningstklipp och posters från väggarna men skall sätta upp alla posters på en enda vägg om det får plats efter maten. Tidningsutklippen har jag sorterat in fint i en pärm , bilder kommer även på det senare. Mitt rum känns just nu väldigt tomt. Typ toma väggar och mer utrymme.  Lite för tomt för min smak. Men nu skall jag käka och sedan tar det nog 1-2 h att fixa det sista , kram!




Möblera om?

God morgon , gött med Lördag!

Idag skall mamma jag och några andra på påsk marknad , mysigt. Men jag funderar på att möblera om i mitt rum faktiskt. Flytta sängen , hyllor , fotöljer osv. Sen vill jag ha alla mina Jedward posters på en vägg (om det nu får plats).. skulle bli mycket snyggare :). Sen tror jag att jag skall sätta alla tidningsutklipp i en pärm istället för på väggen. Eftersom den ändå mest är text på och inte så vidare snyggt ksk. Kmr inte känna mig så jepic är jag rädd för bara. Men jag är ALLTID ett lika stort fan även om jag sätter lite i pärmar, vill inte att mitt rum skall likna en 10 årings liksom. Men nu skall jag sätta på musik och börja ta ut grejer från rummet så jag får lite space ;) kram!


Bjuder på en bild på Johan Palm , har ju varit Palm fan en gång i tiden :) synd att han inte uppmärks sammas längre , saknar den tiden. Här signerar han min tröja i Hunnebostrand första gången jag träffade honom.

JAG SYNTES I FREDAGS KVÄLL MED MALIN!

Wiiiooo , super glad just nu. Jag syntes 3 gånger i Fredags kväll med Malin. Såg ni mig? kanske svårt om ni inte vet när ni skall kolla ;). Bandade så kan se flera gånger om och pausa  , omj fangirlar lite =:D Nu skall jag chilla fett mycket , puss!



På tåget hemåt!

Sitter på tåget hem från Gbg , var och kolla på youngblood med Emilia (egentligen för Simons skull). Shhhhhit va underbart väder det varit idag , riktig sommar känsla! :D missa inte fredagskväll med Malin klockan 19:40 på Barnkanalen antagligen syns jag och Julia :)


Till Gbg efter skolan!

God morgon!

Blir nog inte så mycket bloggande för än ikväll. Skall ju till gbg efter skolan med Emilia och kmr nog hem runt halv 8. GLÖM INTE VARNKANALEN KLOCKAN 19:40 FREDAGS KVÄLL MED MALIN! :D antagligen syns jag och en kompis. Btw , om ni ser mig i gbg är det bara att gå fram och säga hej alltid kul med bloggläsare. Men nu måste jag stixa , puss!




Jätte bra dag!

Hejsan , dagen har varit super bra men nämner inte vrf , hemligt ;) haha. Skall snart se på BB och så. Imorgon klockan 19:40 på barnkanalen sänds Fredags kväll med Malin som kmr handla om Jedward. Antagligen syns jag och en kompis i bild några gånger. Nästan 100% säker på det. Imorgon skall jag och Emilia in till gbg och kolla på Youngblood. Som jag nämnt tidigare "känner" jag Simon så tänkte det kunde vara kul. Men nu skall jag plugga innan BB börjar. Natti <3


Underbart väder :D

YEAH , just nu är det seriöst det finaste vädret på hela 2012 hittills. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Vet inte hur många grader det är men vad kan det vara 15 - 16 + ksk :D. Skall snart stixa iväg till en kompis , bloggar mer ikväll , puss!




Kan ju inte påstå att bilden blev så bra ^^

Bilder från Mars månad!

Nu när jag var ute och fotade och skulle lägga in bilderna i datorn åkte en massa andra bilder från Mars med. Brukar glömma tanka över ibland. Men här kmr lite bilder från Mars månad. Ursäkta för den grymt dåliga bildkvaliten på bilderna jag tog nyss men får skylla på mörkret.








Bilder från innan Hedvigs dop :)



Kusin Frida!



Söta Hedvig :3














Mys hos kusinerna Melvin , Albin och Leona när Melvin fyllde år :D







Ja , mina perfekta små vänner. Fy fan när man lägger upp en bild där alla är med ser men skillnaden. Fuck my face. Ursäkta att ni tvingas se mig ;O









Dom 4 sista tog jag nyss , ser ganska ljust ut men det var det inte ;)

Nu skall jag ta det lugnt känner att jag bombat med inlägg idag!<3

Kortet jag gjorde till Hedvig!

Ojoj har glömt lägga upp en bild på kortet jag gjorde till Hedvig i början av månaden :)


Med musik i örona drar jag mig ut för att fota i mörkret.

Musik i örona och system kamran i högsta hög. Nu går jag ut lite och fotar. Har hunnit bli nästan kolsvart ute, hehe. Kmr bli hyfsat suddiga bilder men måste ha en bra ursäkt för mig själv för att palla gå ut. Aja , förhoppningsvis kmr det några bilder senare. Men nu måste jag verkligen ut innan jag inte ser ngt alls , kram!



Älskar att ha självutlösare på kamran :)


Dag 7 - Typ av killar jag faller för

Ojojoj har totalt glömt av denna listan men bättre sent än aldrig.

Jag faller för killar med gröna ögon blondt spikey hair och med en tvilling. Dom som showar och undehåller. Är söta och allmänt perfekta. Nej , kort och gott..


Jag faller för...





Ser jag inte ganska lycklig ut? :o

Day 1: When did you start liking Jedward, be honest.

Hmm ganska svår fråga. Jag såg dom för första gången i slutet av April början av Maj förra året. Då såg jag först musik videon till Lipstick. Jag tyckte dom var super coola , unika , snygga , awesome låt osv massa positiva saker iaf. Sen typ under ESC så hejade jag på dom. Då kan man säga att jag började gilla dom. Men jag var inte besatt. Sen under sommarn så växte min lite udda fangirl kärlek till dom. När jag träffade dom den 9 Juli ja då visste jag att det var speciellt. Såklart var jag obsessed innan Sommarkrysset. Men då kände jag liksom att det var på riktigt. Nu kan jag stolt säga att jag är ett av Sveriges absolut största Jedheads =:D


Jedward challenge!

JEDWARD CHALLENGE

Day 1: When did you start liking Jedward, be honest.

Day 2: What did you think of their first audition?
Day 3: What was your fave x factor performance & why?
Day 4: What was your reaction when they went out of x factor?
Day 5: How many concerts have you been to?
Day 6: Who is your favourite, John or Edward and describe why?
Day 7: What’s your favourite Jedward song?
Day 8: What’s your favourite Jedward picture?
Day 9: What’s your favourite Jedward outfit?
Day 10: What’s your favourite Jedward interview?
Day 11: What’s your favourite Jedward quote?
Day 12: How many times have you met them and where?
Day 13: What’s been your favourite Jedward show/concert you have been to and why?
Day 14: What Jedward shows etc. have you already got planned in the future?
Day 15: What’s your favourite Jedward item you own and why?
Day 16: What songs by other artists remind you of Jedward and why?
Day 17: If you could pick one song for Jedward to sing what would it be & why?
Day 18: If you had to choose one thing you dislike about them, what would it be? (Can’t say nothing lol)
Day 19: Your favourite pic of you with the boys, if you haven’t got any post another one of your favourites of just them two
Day 20: If you had to get a Jedward tattoo, or a Jedward related tattoo what would you get and why?
Day 21: If you had to choose future careers for the boys (not singer, entertainers etc.) what would you pick and why?
Day 22: Post/link your favourite Jedward official youtube video.
Day 23: Post/link your favourite Jedward fan video.
Day 24: Describe how your life has changed since Jedward entered it.
Day 25: If you could say one message to the boys what would it be?
Day 26: If you had to rename their twitter what would it be?
Day 27: If you could name their next album what would it be?
Day 28: What was your fave part of Jedwards big adventure if you saw it?
Day 29: If you could pick a celeb for each of them to date who would you choose?
Day 30: Your favourite Jedward memory

 

 

Tänker starta med denna =:D

 


Hos tandläkaren!

Just nu befinner jag mig hos tandläkarn. Mamma jobbar ju i receptionen där jag går. Klar och mina tänder var fina , gött! Nu skall bara mamma göra lite på jobbet så får vänta på henne. Sen drar jag hem och vilar. Rent ut sagt svin trött:/


Ändrad frisyr

Mamma tyckte såklart inte jag skulle ha sånna toffsar konstigt nog så jag ändrade till min vanliga och tråkiga frisyr. Måste boka tid hos frissan snart för slingning och klippning mitt hår är seriöst efterblivet.


Kör på toffsar.. haha

God morgon kära underbara läsare!

Då var det redan Onsdag , shhhhiiiitt vad veckorna går snabbt. Idag kör jag på "Rosa toffsar" iaf. Kanske ser lite ut som Pippi för dom vill inte stanna på rätt ställe utan pekar utåt , haha men det blir nog bra. Skall till tandläkaren också efter skolan. Får hoppas på inga hål (y). Hmm.. men som jag borstar tänderna skall det väl inte vara några problem. Nu skall jag käka innan jag stixer till skolan , ha en bra dag! :)



Passar jag i Rosa toffsar?

Hihi , gjorde två toffsar på mig ganska snyggt faktiskt , haha. Vad tycker ni? när jag var mindre kollade jag på serien "Livet enligt Rosa" hon hade alltid sånna toffsar så mamma kallade det "Rosa toffsar" så nu heter det så för mig med. Skall se BB aldeles strax men först måste jag snacka klart med Moa angånde filmen vi skall göra på Biologin , kram och god natt till alla er som skall sova nu ^^<3










Någon mer än jag som kollade på Rosa när jag var liten. Såg till och med" Rosa the movie " på bio och har alla avsnitt + filmen , haha. Kan vara kul att kolla på ibland :)

A cup of tea , a good friend and alot of thinking!

Hej , sitter i mitt rum just nu och dricker vanilj te , livet kan vara gott ibland asså. Har haft en helt underbart bra dag. Snackar skype med Moa nu också. Informations mötet angånde gymnasium var seeeg höll på i nästan 2 h. Men nu är det över iaf. Har ingen aning om vad jag vill gå för linje dock inget verkar kul , haha. Men lite inriktad på något med språk gillar engelska , länder , språk och olika kulturer osv. Väldigt intresserad av andra länder. Så något med språk tror jag iaf. Har bäst betyg i Spanska av alla mina ämnen med , fast vill inte jobba med just spanska. Nu skall jag snacka med Moa som tycker jag är osocial sen blir det BB , puss!


(Y)

Hejsan , sorry för dålig uppdatering har haft fullt upp idag .. hehe. Har varit en bra dag idag. Snart skall mammi och jag på någon informations grej om gymnasium på skolan. Låter inte så super kul men kan vara bra info osv så skall bli gött att gå ändå. Sen blir det en chillig kväll framför datorn och BB. Nu skall jag packa upp min väska , puss!


Näst sista Måndagen innan Påsk avklarad!

Yeah, gött att ha näst sista Måndagen innan påsklovet avklarad!
Sitter och lyssnar på musik och kollar runt på twitter , bdb och fb osv. Men jag har faktiskt inget mer att skriva just nu så detta blev ett kort och onödigt inlägg , kram!


Hugo Cabret

God kväll alla fina!

Sitter i mitt rum och kollar på BB live just nu. Hoppas Hanna J åker ut idag, sjukt iriterrande typ. Och angånde filmen jag och Emilia såg så var det Hugo Cabret. Filmen var helt okej. Lite action , fantasy typ. Vi såg den även i 3D vilket gör det hela mycket bättre. Men hyfast okej ingen film man ser flera gånger direkt men kan tipsa om att se den. Sen har jag bara varit hemma hos Emilia idag och chillat. Nice Söndag! Men nu skall jag kolla vidare på BB , ciao!




I biosalongen!

Just nu befinner jag med i biosalongen tsm med Emilia. Snart börjar filmen , kram!


Bio med Emilia!

God morgon alla!

Idag skall jag umgås med Emilia. Vi tänkte gå på Bio. Men berättar mer om vilken och vad jag tyckte ikväll. Men nu skall jag fixa mig och sen dra till henne , kram!


When you look me in the eyes..
















Tumblr_m03wrnkqe91r02qkbo1_500_large

Tumblr_m0ixmyzsgj1r42j7vo1_500_large



Tumblr_m0pliuujak1qzgs8ho1_500_large

Tumblr_lrk5moiurw1qemm59o1_500_large



... I am speechless.

Tack för en rolig kväll/natt!

God morgon , eller ah för mig är det morgon kan man säga. Sjukt grym kväll/natt asså. Moa och jag väntade till typ 10 då Alicia kom. Så kolla vi på BB och chillade ett tag. Sen dansade vi till dunkande musik , yeah!. Vi sjöng även kareoake , underbart falsk men grymt kul. Gamla godingar, minnen från när man var liten. Så såg vi på Mamma Mia och sjung med i varje låt, haha. Sen var klockan typ halv 3 så vi sjöng kareoake ett tag till sen dansade vi någon timme. Sen var vi så sjukt trötta så vi la oss och snacka och sen helt plötsligt sov alla , haha. Men grymt kul har jag haft iaf. Men nu är jag trött och Moa och Alicia har dragit. Skall upp och käka pizza rester från igår , puss!



Sjukt kul just nu asså !

Tjena , vi dansar för fullt. Moa och Alicia hoppas som galningar i dunket av awesome musik och blinkade lampor. Kan knappt se vad jag skriver. Vet inte hur länge vi stannar uppe men ett tag till iaf. Börjar känna av tröttheten nu , nej för fan nu skall jag upp och dansa loss , puss!


Moa och jag chillar lite i väntan på kvällen ...

Hejsan , sitter här i lillstugan med Moa och chillar. Alicia kmr inte förens 10 tiden så vi är ganska ensama ett tag till. Har övertalat pappa att beställa pizza ikväll , gött skall det bli. Har även ringt efter prao plats eftersom vi skall praoa i Maj. Fick inget direkt besked men hon skulle ringa tillbaka. Hoppas verkligen det går har inget andra hands val än direkt. Moa ringer just nu också efter prao plats. Hon ville praoa i Dingle , haha hoppas hon får ett ja. Nu skall vi chatta med ngt awesome folk elr ngt :)

kramiz!



Fredag finally!

Äntligen Fredag!

Denna veckan har faktiskt varit trög. Slog mitt rekord på att blir klar till skolan imorse tror jag. Gick upp 5 i 7 och nu är jag klar. Fast skiter i att sminka mig idag, orkar inte. Skall ha utvecklingssamtal på morgonen. Ser inte direkt fram emot att gå igenom hela Kapprummet med mamma och pappa liksom. Jag lovar att pappa/mamma gör ngt pinsamt. Ajja , det är det man har föräldrar till haha. Nu skall jag för första gången på länge äta frukost utan att stressa , kram!



Dom kmr på Onsdag istället vilket ändå inte spelar ngn roll..

Hejsan , helt okej dag i skolan idag så skriver inget mer om det.
Nu är det tydligen så att Jedward kmr till Sverige på Onsdag nästa vecka istället för Lördag. Det spelar dock ingen roll för mig. Får ändå inte åka och ännu mindre nu när det är på skoldagar, fml. Jaja , life goes on även om det är tuff när man vet att dom flesta andra skall dit och träffa dom, men men man kan inte alltid få allt:(. Imorgon skall Moa och Alicia sova över. Vi skall ha "fest" haha på 3 pers typ. Hanna är fortfarande inte riktigt frisk och Bea är också sjuk så dom kunde tyvärr inte vilket var super synt mycket roligare om alla kan ju. Alicia skall på sin balett först också så jag och Moa blir forever alone till 10 halv 11, haha. Men är sjukt taggad inför morgon dagen/kvällen iaf. Vi kmr ha det grymt. Vi skall ladda upp med grym musik , gott att äta , sing star och bra filmer. Bra och bra filmer vi skall försöka åter uppleva barndommen med typ High school musical , haha töntar vi är. Japp men det skall vi , puss så länge nu skall jag plugga spanska :)


Bild från förra veckan Hanna och jag :)

Only mascara :P

God morgon!

Super trött Tilda här och bloggar.
Blir ingen dagens outfit idag, var så slö så slängde bara på mig ett par mjukis byxor och min pippitröja så känns lite onödigt att visa den outfiten , inte så snyggt heller ksk men skönt iaf. Har gått typ osminkad hela veckan skönt för ansiktet att får lufta lite , haha. Men idag såg mina ögon helt cp ut så kletade på lite mascara. Men det var allt så ser väl ut som ett lik idag också. Nu skall jag käka frukost innan pappa blir galen. Idrott första lektionen också , tagga , NEJ!
Måste dom ta första lektionen? :O


Okej namnsdag!

Hejsan , har haft en helt okej namnsdag idag. Skolan ksk inte var så kul men mamma gjorde våfflor till middag åt mig, mums. Efter våfflorna gick jag en promenad med farmor. Nu skall jag snart hoppa in i duschen så slipper jag gå upp så tidigt imorgon. Skall nog se BB ikväll om jag orkar hålla ögonen öppna , kram!



Bild från bilden i skolan idag!


Smulan verkar också ha haft en bra födelsedag! , hehe!

Jag älskar din finaste katten , grattis!

Detta är till min underbara katt Smulan som fyller hela 9år idag. Jag tycker djur också är värt att fira!<3


Smulan för 2-3 sommrar sen typ :3









Gammal bild hehe.. <3





















finns alltid älskling<3






Jag älskar dig finaste katt <3 Puss!

Namnsdag , grattis..

God morgon!
Gick ju som sagt och la mig tidigt igår och nää det hjälpte inte fortfarande lika trött.. puh. Idag är det min namnsdag , kul. Tycker faktiskt det är värt att fira namnsdagar. Med bara ngt litet som en tårta elr ngt. Sedan fyller Smulan 9år idag (min katt). Glömmer därför aldrig hennes födelsedag eftersom den 14 Mars är min namnsdag och hennes födelsedag. Mamma skulle köpa extra god kattmat idag , hehe. Ni vet såndär på burk. Fast hon brukar ändå bara slicka upp "såsen" , haha. Skall göra ett inlägg speciellt tillägnat Smulan senare , nu skall jag upp och gosa lite med henne innan jag stixer iväg till skolan , kram!


En söt bild på Smulan!<3

TRÖTT och allmänt piss...

Orkar inte ens börja inlägget med "hej". Känner mig inte på topp direkt. Förut strax efter jag bloggat somnade jag,hehe. La mig ner i sängen och på några sekunder så var jag i en helt annan värld. Sen vakna jag vid 7 av att pappa och Simon snacka om ngt precis utan för min dörr. Iaf missade middagen och var inte direkt hungrig så bad mamma göra blåbärssoppa. Vilket hon gjorde , bra. Vet inte om det är för att Jedward kmr på Lördag och jag inte får åka eller för ngt annat men jag känner mig allmänt piss off. Tror det beror på det men vet inte. Orkar inget jag skall faktiskt sova nu och klockan är bara 9 typ. Asså var ett tag sedan jag gick och la mig såhär tidigt. Till och med Simon är uppe som brukar lägga sig flera timmar innan. Nej men nu skall jag ta och sluta blogga. Har också fortfarande sjukt ont i armen kunde knappt borsta tänderna. Men som mitt liv ser ut nu så , hmm.. det kan vara bättre , fuck life. Tack och hej!







Den totala lyckan är totalt bortblåst..

I MISS U LIKE HELL .. YOU GUYS MEEN THE WORLD TO ME!

Livmoderhalscanser , sprutor och lite annat!

Hejsan , ganska chill dag i skolan idag. Gjorde köttfärspaj på hkkn och den blev lyckad. Idrotten var dock super seg. Vi hade vikarie och ja kort fattat han var inte den bästa ;P. Sen efter skolan skulle Alicia ta Livmoderhalscanser sprutan så jag tänkte att det vat lika bra jag med gjorde det så jag hängde på. Så nu är den 1:a av 3 sprutor avklarade. Men gud va ont det gjorde. Brukar knappt kännas alls annars men hon bara tryckte in sprutan som fan asså. Det gjorde svin ont. Kan ju säga att jag i skrivande stund har väldigt svårt för att använda höger arm.Den halvt hänger .. hehe. Nu skall jag vila armen och sluta skriva. Tror jag skall se på ett Bones avsnitt.

Skall ni ta Livmoderhalscanser sprutan?
Har ni redan gjort det?

berätta :)


Puss så länge bloggar antagligen ikväll :)




Denna kväll ..

God kväll allihopa!

Sitter i mitt rum och kollar på Familjen annorlunda. Gillar det programet. Kul att se hur 2 personer orkar med så många barn jag menar 10 barn och vänta 1 till.. hur orkar man. Moa har varit här idag. Hon hängde med efter skolan. Så gjorde vi pannkakor till mellanmål , mums. Fast så gott ksk det inte blev , hehe. Men hon åkte hem för en kvar sedan. Så nu är jag forever alone igen med min kudde. Som jag kramar om. Har verkligen ingen fantasi vad jag skall blogga om. Men vill heller inte ta en blogg paus för det är grymt tråkigt för er få som läser min blogg. Jaja , har ni förslag på vad jag skall blogga om?`:)



En snygg bild på John!

Morning!

God morgon!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg. Angående BB super synd att Hannah W valde att lämna BB. Hon var ju typ anledningen till att man kollade. Fast nu när man börjat lära känna karaktärerna så vill man inte direkt sluta kolla. Men tråkigt iaf. Han Rodney som ksk skulle få stanna kvar i BB huset. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag tycker faktiskt inte han skall få stanna. Röstade nej på det. För hur kul han än är så har han inte värdig att vinna. Han har ju missat 3 veckor? liksom dom andra har ju fan stått ut ett tag redan. Sen har han ju varit med ett år innan och det är fusk tycker jag. Nej ingen Rodney , enligt mig. Nu skall jag dra iväg till skolan , kram!


Listan!


Dag 1 - En nytagen bild + 10 fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - bloggar som jag följer.
Dag 4 - en bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar

Oj , har glömt att göra listan på ett litet tag , här kmr iaf punkten för dag 6.



Detta var då dagens outfit!

Linne: JC
Shorts: Gina tricot
Leggings: Cubus


Kram!


Utflykt !

Hejsan , sorry att jag inte bloggat ngt idag. Har varit på en liten utflykt med mamma , moster Lisa , Åsa , Kerstin och Kajsa. Vi åkte till ett ställe där dom sålde antika saker osv. Sen käkade vi lunch ihop och gick på en loppis , trevligt. Men nu är jag äntligen hemma. Klockan är ju redan 4 typ så vet inte riktigt vad jag skall göra med resten av dagen. Tror jag skall gå ut på en promenad snart. Det är så underbart väder runt 10° och solen lyser tror jag skall ta fram solbrillorna. Vart nu dom är ;o hehe. Aja , det får blir som det blir. Ikväll är det BB utröstning också. Hoppas Lars åker. Han bidrar inte till ngt anyway , bara äcklig skit. Kram så länge! :)



Jag idag!

Loreen for ESC!

Loreen till ESC. Låten är grym och hon kan verkligen sjunga. Dock slår ingen Jedward , aah. När dom nämde Jedward på Mello. Skrek jag som fan , haha. Nu kollar jag på film med familjen , skall umgås med dom nu och sluta blogga , ha en mysig kväll hoppas eran favorit vann. Kramiz!



Jag orkar inte leta upp ngn bild på Loreen så ni får en underbar bild på Edward istället <3


Shopping i Gbg med Mammi!

Har varit i Göteborg med mammi och shoppat idag. Vi tog tåget till gbg sen spårvagn till Frölunda torg. Så gick vi där och kollade i affärer istället för Nordstan , har börjat tröttna på Nordstan så gött med omväxling. Sen käkade vi sallad på ett ställe som hette Adams Cafe grymt god sallad. Godaste jag ätit nästan tror jag. Tipsar om att gå dit asså. Köpe 2 bh:ar , en mascara och mina efterlängtade höga converse <3 LOVE!





<3




Sen köpte vi även godis på 4-Gott till Mello finalen ikväll! :D
Vilka hejar ni på ?
Jag tycker Molly , Danny , Ulrik , och Loreen är bäst ;)

Kramiz!


Jedward till Sverige..

Jedward kmr till Sverige den 17 Mars. Åhh , dock till sthlm dom skall typ träffa låtskrivare till deras nya album. Grymt trist att det är i sthlm = får inte åka dit. Sen kmr det ut 1 vecka innan lite sent att ta ledigt från skolan osv. Aja , skall sörja framför mello finalen ikväll med godis från 4-Gott. Ni som får gå skall vara grymt tacksama ;p btw , ni som har mitt nr om ni träffar John elr Edward ring mig och be dom säga hej. Vore guldvärt!









Jag saknar er så det gör ont! <3

På väg till gbg med mammi!

God morgon!

Just nu sitter jag på tåget mot Gbg. Mammi och jag skall shoppa lite. Förhoppningsvis skall jag köpa mina efterlängtade höga converse :D

Puss!


VI ÄGER VÄRLDEN!



Försök att se oss som vi är ;)

Pussar två crazy people!

Förändrats .. ?











Emilia sover över :D

Min kväll så ganska trist och tråkig ut så helt plötslig från ingen stans ringer Emilia och säger att hon också har super tråkigt. Awesome , så nu bestämmde vi att hon skulle komma hit och sova över :D
Så ah nu väntar jag på henne <3



kompis puss :)


Redan Fredag!?

Hejsan fina underbaringar!

Precis kommit hem från skolan , mamma håller på att göra korv med bröd , gött. Var ett tag sen vi käkade det nu. I går kväll satt jag i 1 h och pärlade på pärlplattan som skall bli twillight bilden på mig och Edward. Stolt över att jag pallade brukar tröttna ganska fort annars. Så nu har jag gjort ca 1/3 :). Skulle redovisa mina so och engelska uppgifter idag också. Men precis när det var min tur på so:n så var det rast , typiskt. Men hann iaf redovisa min uppgift i engelskan om Dublin. Stolt över det också faktiskt. Känner att mitt utal var grymt bra. Åhh , happy :D. Så gör inget att jag får ta so:n på Måndag. Nu skall jag skryta , men det låter faktiskt som jag läst engelska längre än vad jag gjort. Tycker säkert bara jag men i mitt huvud låter det perfa. Nu skall jag nog se Bones efter å ha käkat korv med bröd , skall bli en chill helg. Åker ksk till gbg med mammi imorgon och shoppar nya skor mm, puuzz :D



En pärlplatta jag gjorde i höstas till John och Edward. Jag har gett den till dom så nu är den ngn stanns bland deras fan stuff ! <3

Listan!


Dag 1 - En nytagen bild + 10 fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - bloggar som jag följer.
Dag 4 - en bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar



Skriver vad som brukar finnas i min handväska då (alltså inte skolväskan).


hmm..


- mobil
-plånbok
- läppglans
- presentkort (ibland)
-nycklar

Sen varierar det ganska mycket beroende på vart jag skall. Men det är jag nästan alltid i väskan. Varför ni nu är intresserade av det , hehe.



Btw , vore roligare om fler kommenterade. Får några gulliga kommentarer då och då men som sagt att blogga blir roligare ju fler som kommenterar. Och ni som faktiskt kommenterar fortsätt så det är super kul , tack! :) Puss!




Okej dag!

Hi alla sötisar!
Helt okej dag i skolan idag. Sista lektionen.. hehe, pallar inte att nämna ngt. Nu diggar jag Hot chelle rae på spotify , älskar deras låtar asså <3. Sökte på dom på Spotify för någon vecka sedan och det kom upp typ 30 låtar som är gryma! Det konstiga är att med ngt band brukar typ 1/3 av låtarna vara bra liksom men ALLA verkligen ALLA är bra med dom. Nu skall jag kolla alla bloggar jag följer och sen se ett Bones avsnitt , kramizz !




Lite av mitt lördags godis i förskott ;) <3

ännu mer snö va fan :o

God morgon!

Vaknar på hyfsat gött humör så klär jag på mig linne , leggings , short osv. Så går man upp för trappan och tittar ut. Då är det fan 8 cm snö ute elr ngt... åhh! Det som hade kommit så fint vårväder. Den smällter la bort i helgen men ändå. Nu blir det fram med vinter dojorna igen, inte så lockande. Nu skall jag äta frukost för att sen dra mig mot en "lärorik" dag i skolan , puss!


snö .. fml

Hi , kom nyss hem från kusinerna. Käkade där och busade med Leona , Albin och Melvin , kul. Sen så har det ju börjar snöa igen.. när det entligen blivit lite vår med sol och så. Jag som hade börjat använda converse , leggings osv. Men förhoppningsvis regnar/smällter den bort :P. Nu sitter jag i mitt rum forever alone. Skall nog se ngt avsnitt av Bones på datorn. Sen klockan 22:00 blir det BB :D Ha en mysig kväll alla fina!



Kramiz!

Listan!


Dag 1 - En nytagen bild + 10 fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - bloggar som jag följer.
Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar



Jag tänkte att en video går lika bra ^^

Här är en video jag spelade in i November förra året. Men mitt rum ser ungefär likadant ut bara lite mer Jedward stuff :D






Kramiz!

stolt över en småsak.. :P


Hello, kom nyss hem från skolan. Chill dag, ganska roliga lektioner förutom matten.. jobbar med ngt skit program på datorn och det får piss. Hade även bild. Vi skall göra masker så vi fick skisa på dom. Här nedan kmr ni får se en bild på min fula skiss. Sen så jag jag stolt över mig själv. Jag tog bussen och gick hem. Istället för att åka med mammi. Är en små sak. Men jag åker nästan alltid med mamma eller så hämtar farfar mig. Men idag skulle mamma göra en massa saker och jag pallade inte att vänta. Jag hatar nämligen att åka buss.. sen så tar det 30 min att gå från där bussen stannar och jag vill bara hem så fort som möjligt. Så inte hela dagen försvunnit. Men ajja jag är stolt över det iaf. Ikväll skall vi till kusinen Melvin som fyller 6år. Han hade kalas i Söndags men missade det för Hedvigs dop. Men skall bli mysigt. Nu skall jag rensa min spotify lista och dela upp i olika listor , puss!



Haha , min skiss.. skall föreställa "Jedhead" och Irlands flagga ;) :D



to make u feel my love

Tumblr_m0g6b9atiu1qapix7o1_500_large

Tumblr_lytky0t5cf1qfdwsio1_500_large

Tumblr_lzn9qgqigk1r65m6oo1_500_large
Tumblr_lzv8cssxuv1qecofro1_500_large

Tumblr_lzv3xaqgc21qb13qpo1_500_large

Tumblr_lzv3yglx6i1qb13qpo1_500_large
Tumblr_lzv3ye8iy81qb13qpo1_500_large

Tumblr_lzv34veksh1r4wk0eo1_400_large





Tumblr_lzru9hr5yk1r3uunzo1_500_large





Tumblr_lv06o0dgyr1qafhoco1_500_large

Tumblr_lyccj6iuiz1r7nqkco1_r1_500_large

Tumblr_lxwkk7y6uf1qieq9mo1_500_large

Tumblr_lxluyqjfsu1qc6uwco1_500_large

Tumblr_lxc0y8irmo1r9auhmo1_500_large
Tumblr_ltovuf4myb1r54zuvo1_500_large

Tumblr_lvpmd33ck61qc2jhfo1_500_large


Tumblr_lscz80id251r13vhso1_500_large


"chilla"

Tjo , diggar Youngblood musik och inväntar BB :D
Mamma och jag snacka förut om att åka till gbg och shoppa på Lördag. Låter nice. Skulle behöva nya skor och jag har spanat in några ;) iiiii :D
Skulle egentligen gjort dagens sak på listan men det är att fota mitt rum och jag orkar inte det ikväll så tar det ngn annan dag :) , hehe. Nu skall jag chilla vidare. Har märkt att jag skriver mycket "chilla". Wierd , hatade det ordet förut. Det drygaste ngn kan säga enligt mig är " Men chilla" det är så jävla drygt. Kram!




trött tjej halv sover , fin rubrik vah?

TjaO^^

Ligger i sängen och halv sover typ. Har legat här sen jag kom hem från skolan. Sett 2 avsnitt av Bones och BB som jag missade igår. Eller missade jag palla inte se det så somna. Hoppas jag orkar med det ikväll istället. Skall nog se på "30 grader i Februari" (en serie) som mamma och pappa bandade igår. Bra faktiskt. Annars så lyssnar jag på spotify. Mamma köpte premium till mig på Lördags. Om jag lovade att gå ut mer, hehe. Ja , hoppas jag kan hålla det löftet. Blir ju lättare nu när det är finare väder. Nu skall jag sätta på Honestly med Hot Chelle Rae. Älskar den låten <3

Puss!




Igga trötter tjej med mascara utan för.. kletades ut lite förut..

Dagens outfit 6/3-12

Dagens outfit!









Jeans: U and Me
Linne: JC
Sjorta: Cubus

(Samma som igår bara en annan sjorta ;))

Kramiz

Listan!

Dag 1 - En nytagen bild + 10 fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - Bloggar som jag följer
Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar




Jag brukar följa dom här bloggarna:

http://micahs.se/
http://skanz.bloggplatsen.se/
http://fokis.se/
http://www.nattstad.se/emilyhanna
http://www.widerstedt.com/
http://hannniiiis.blogg.se/
http://www.finest.se/JaneTimglas
http://mammamarlie93.blogg.se/
http://pyykola.se/
http://www.nattstad.se/Petra.Svanberg
http://juliazakrisson.blogg.se/


Kram!


Home from school!

Hallo , hemma från skolan nu. ÄNTLIGEN!
Måndagar när vi går i skolan som längst brukar annars kännas som korta dagar. Men denna ush.. fyfan va trög denna dagen har varit. Men nu är jag iaf hemma. Men so uppsatsen som skulle vara till på Fredag var tydligen flyttad till imorgon, jippy.. underbart typ. Nu får jag sitta oh jobba med den hela kvällen. Funderar starkt på att gå ut en stund snart, hmm.. Nä nu skall jag chilla en stund det är jag värd. Puss!


Några bilder jag redigerade på bilden :)..




Kusinerna Albin och Leona :3



Bästa vännerna <3



haha , ja det är jag på bilden..



happyness... <3





Dagens outfit 5/3 - 12







Igga mina grymt fula tofflor ;)


Linne : JC
Sjorta: Bik bok (tror iaf det)
Jeans: U&ME
Rosetten: accessorize i Ryssland

Ha en bra dag!

Kortfattat om min dag!


Redo för dop!

Nu har jag äntligen blivit klar inför dopet. Mamma väckte mig 1 h innan. Ohh.. stressa som fan men det blev bra iaf. Nu har jag några minuter att blogga också ;). Blir nog inte så bra uppdatering på eftermiddagen eftersom vi skall på dopfika och så. Men bloggar när jag kmr hem. Så här ser jag ut ..














Resultatet av mammas flätor blev ju ganska bra :D


Puss!°


I want summer ...

W219347265_large

























Listan fortsätter!

Dag 1 - En nytagen bild + 10 fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - Bloggar som jag följer
Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar



- Kort och gott för jag ville!




Ni får njuta av den här underbara bilden!

Ingen Simon i final..

Åhh , kan inte fatta att Sean banan gick vidare fraför Youngblood. Skall försöka smälta det..

Sara skulle ju fläta mitt hår men det blev inte så. Istället gjorde mamma typ 7 halv stora flätor. Hon kan ju inte ens fläta så får se hur resultatet blir imorgon.. haha. Just nu camar jag med Hanna och hon skrattar ihjäl sig på hur jag ser ut.. med dom jävla flätorna.. haha. Skall snacka vidare med Hanna den bästa Andersson, puss!





Blir en fin bild på mina pojkar <3

Myskväll!

Nu har Lisa och Christoffer komit för att käka middag med oss och se Mello. Mys mys. Skall rösta på Simon (Youngblood) som en galning sen. Gör det ni också ;). Får se om jag hinner med ngn mer bloggning idag. Kanske ikväll. Sara skall ju fläta mitt hår och det tar nog några timmar.. hehe. Puss så länge!


Inget smink elr ngt.. så aja..

Lördag!

Hello , awesome igår tack för det Julia. Så som jag sov inatt så gott har jag inte sovit på eeevvviigghhhetter det är ngt magiskt med deras hus. Man sover så gott så det är inte sant. Så drömmer man underbara drömmar också. Nu är jag hemma igen. Sara kmr hit kväll och skall fläta mitt hår med en massa mini flätor. Så skall jag sova med dom så förhoppningsvis blir mitt hår lyckat till dopet imorgon. Sen kmr moster Lisa och Christoffer hit också och ser Mello med oss. Det är ju andra chansen ikväll och Youngblood skall tävla mot Sean Banan. Säger bara en sak RÖSTA PÅ YOUNGBLOOD. Fattar inte vrf alla gillar Sean banan han är ju.. nää kan fan inte beskriva han. Nu skall jag börja pärla på en pärlplatta. Skall bli twillight foto på mig och Edward i pärlor. Coolt!

Puss!



Har gjort några pärlplattor innan. Men jag har tyvärr ingen själv som jag kan visa elr jo en mamma gjort på mig men orkar inte ta kort på den. Sen har jag gjort en till John och Edward. Men den har dom fått redan. Känslan när man ger presenten John tittar en i ögonen och säger "Thank u , its awesome. How did u do this`?" . Man blir rörd. Sen dagen efter när deras turne buss svänger in och dom öppnar luckan och man ser alla fan saker dom fått. Och min pärlplatta ligger där i högen , enorm kärlek asså <3





En bild på när Sara flätade mitt hår i höstas , resultatet blev såhär!

En sån där lista?

Ligger på en maddras hemma hos Julia och Sara. Vi snackar om lite allt möjligt med varsin dator i knät , som valigt , haha. Kvällen har hitillis varit jätte fin. Orkar inte skriva allt vi gjort men bland annat kollat film , Modern family , BB och snackat tjejsnack :).

Btw , tänkte börja med denna listan :)
Jag börjar redan nu!

Dag 1 - En nytagen bild + Tio fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - Bloggar som jag följer
Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar




hyfsat ny tagen bild iaf :)


1. Jag är beroende av bdb , fb , twitter , blogg.se och fler internet sidor.
2. Jag tycker bara jag blir bra på kort i en vinkel uppifrån (som ni ksk märk att alla kort nästan är tagna uppifrån)
3. Jag hatar , matte , fysik och kemi.
4.Jag har ingen speciell favorit färg.
5. Jag tycker tatueringar och piercings är grymt fult, dock kan det vara snyggt på vissa. Men sällan.
6. Jag tycker det är tråkigt när folk inte skriver smilies på meddelanden. Svårt att veta vad personen menar. Om han/hon är glad , ledsen , sur osv.
7. Jag är glad att jag kommit Hanna , Moa och Bea mycket närmare på sista tiden.
8. John och Edward betyder otroligt mycket för mig. Mer än ni nånsin kmr förstå , jag lovar!
9. Jag längtar till sommaren då man kan gå barfota i sanden , bada , sola , umgås med vänner , sova länge , gå i klänning, short , kjol och allt annat underbart sommaren tar med sig. Som glas vid bryggkanten på ngt mysigt ställe som Hunnebostrand, LÄÄNGTAR!
10. Jag är inte mig själv i skolan. Nästan inte på ngt sätt alls.


Nu skall vi tjejor mysa vidare , puss!


När man har tråkigt...

..ja då kan det gå såhär :P
Man målar läpparna i en härlig röd nyans och leker med kamran.. hehe japp mitt försök till att få lite roligare.

Jag försökte iaf..


















och snälla fråga inte varför jag står med handen mellan bena.. vet inte men det är en reflex när jag står böjd framför en spegel.. fufu xd



Big smile :D















seriös? nej inte det minsta!








Haha , även jag har mina fula sidor..







Åhh, måste ta och göra ngt åt mitt hår,. det hänger liksom helt dött på sidorna, värre än fult!



Så packar man iför kvällen , ah! :D



Klart!'




När man fortfarande har tråkigt så går man över till att fota random stuff så som några av mina parfymer ..







och även min cupcake burk ville vara med på bild :3



En fin "bild" Julia scrapbookat till mig :3





Utan för ett av mina fönster .. hmm .. intressant ^^




Solen lysste så fint på skolgården förut :)


Nu skall jag bege mig hem till Julia :) Puss!


Sover hos Julia inatt!

Hejsan , grymt väder!
Vi satt ute i solen nästan varenda rast idag , i bara t-shirt , gött nu är det vår = närmre sommaren :D. Känner att skoldagen var riktigt lyckad. Fick nästan gjort klart Engelska uppsatsen och So uppsatsen bara lite kvar. Btw , gjorde precis dagens tabbe.. hehe. Sitter och käkar äpple i min säng tillslut är äpplet så litet att det typ går av på mitten och en halva ramlar ner bakom min säng. Nu är det så att min säng är av järn elr ngt så grymt tung att flytta. Men jag kan ju inte låta äpplet ligga där och rutna , äckligt. Så jag får la flytta sängen (om det går) , hehe aja det var dagens miss. Ikväll skall jag sova hos Julia och Sara. Sara skall på ngn fest så jag är väl mest med Julia antar jag. Skall bli super mys att snacka tjejsnack :D. Så jag får se om det blir ngn uppdatering ikväll isåfall från Julias dator. Eller ksk min.. hmm.. åter står att se. Nu skall jag sätta på ngn aweeessuumme låt på youtube eftersom min spotify dampar .. kram!



Nästan hela listan^

Hallo , har lyckats göra nästan hela listan , stolt* :)
Hann dock inte börja med tavlan men det får bli nästa vecka istället.
Gjorde nästan klart kortet till Hedvig också. Men ni får kort på det efter jag get det så inte Ellinor (Hedvigs mamma) ser det ;)). Nu skall jag surfa runt på nätet sen BB och sen sova. Imorgon är det Fredag , yey och jag skall sova hos Julia och Sara. Sara skulle på ngn fest men Julia och jag skall ha det as nice (y). Säger GOD NATT såhär lite innan jag skall sova :) <3




Slänger in lite bilder från idag ...

...





Smulan imorse :)









Fina Alicia njuter av vårsolen :)






Nya bilder på väggen ... ( ksk inte så nya men har inte haft ngt att sätta upp dom med fören nu)






Knappnålar ^^





Nu hänger även Julia och Edward på väggen med fler Jedheads =:D




Här om dagen köpte jag lite saker att använda till min nya tavla jag skall göra :)


Stjärnor med dubbelhäftande tejp på ;) (tyckte det passa in bland Jedward bilderna)



Två glittriga A4 ark , i typ skummgummi elr ngt xd silver och guld såklart till killarna :)
(skall klippa ut typ "JEDWARD" i stora bokstäver elr ngt ;))


Sen köpte jag lim också ;)


Har nämligen så många mini bilder på killarna så jag tänkte varför inte göra en ända stor tavla. Så pappa tog hem kartong från jobbet. Får se när jag har tid att börja på den bara. Har gjort en förut och det tog ett tag ;) hehe :)


Kram!






1 punk avklarad!

Haha , japp!

Nu har jag städat och fixat hela rummet. Så nu är det rent iaf. Nu tänkte jag fila naglarna. Jag tänker inte måla dom så det kmr ingen bild , tyvärr. Tror inte jag hinner med alla punkterna idag. Men det skulle vara gött att somna och veta att man gjort allt. Får se tar varje punk 2h så.. hehe. Men det brukar faktiskt ta en hel dag när jag städar mitt rum, så. Bloggar senare! :)





Promenad med Alicia och Teo i fina vädret!

Kom precis hem från att ha varit ute i den fina vädret på en promenad med Alicia och hennes hund Teo. Vi var ute i nästan 2h tror jag , lovely. Vi gick till ett av mina favorit ställen. Vid havet och solen lyste så mysigt. Så snacka vi också en massa tjejsnack , haha. Nu skall jag börja städa , har ganska mycket att göra idag! Ganska kul att man vaknar och har absolut inget att göra och sen några timmar senare har man jätte mycket att göra ;) Puss!


To-do-lista idag!

Städa , dama , damsuga mitt rum.
Slänga kläder i tvätten.
Åka till morfar och skriva ut mallar till pärlplatte tavlor.
Scrapbooka ett dopkort till kusinen.
Fixa naglarna.
Börja pyssla med min stora Jedward tavla jag skall göra.
Sätta upp fler posters (mamma har köpt knappnålar nu)'
Göra klart spanska läxan.
Arbeta på engelska uppsatsen.
Arbeta på min so uppsats om dilemman.
Se BB.


Ja , jag får nog sätta igång. För när det gäller mig så är jag grymt trög när jag gör allt det där^^




Bild från Grönan i sommras när jag såg mitt liv för första gången... jag saknar sommaren så .. men jag saknar John och Edward more than anyting <3

Ledig + vackert väder :D

Hallosan  , vaknade ganska nyss. Synd att man vaknar runt 11 när man är ledig då vill man ju sova till 3 elr ngt. Särskilt när man inte är planerat in ngt under dagen. 1 Mars idag då , underbart och ute är det super fint väder. Får ta och palra mig ut en stund sen. Haha , så loggar man in på fb och alla tjejers statusar handlar om att Justin Bieber fyller 18 idag, man bara okeeeej. Nej , men kul för han. Jag hade la skrivit samma den 16 Oktober men. När alla skriver det blir det lite för mycket. Den 3 fyller btw Johan Palm år. Haha , inte för att ngn bryr sig. Men han var ju min idol flera år, den underbara pojken. Saknar verkligen alla sommar konseter och Johan Palm fans vänner. Sommaren 2009 var underbar. Skall jag vara ärlig är jag inte 100% säker på hur mycket han fyller. Tror det är 19... hehe. Fast han är la född 92? aja, spelar roll. Som sagt är jag ledig idag. Vet inte vad jag skall hitta på. Någon som har förslag?. Vill hellst inte sitta framför datorn hela dagen, som om jag vore sjuk liksom. Fan , vill åka till gbg och shoppa elr bio elr ngt nice. Men det är säkert ingen som kan idag. Dom flesta har väl redan ngt planerat. Nu skall jag iaf käka frukost , puss!'





Här får ni en bild på mig från i Januari :)

RSS 2.0