Fler videos från helgen!





puss!


Röjer upp i mitt rum!

Hejsan bloggen!

Just nu håller jag på att röja lite i mitt rum. Det är väldigt stökigt om man säger så. Ouppackad väska och kläder över allt. När man kan se golvet igen tänkte jag dra ut en sväng. Får se om jag hinner ladda upp fler videos från helgen ikväll annars blir det någon annan dag. Btw, vi har orgenterat idag och fy vad fruktansvärt tråkigt det är. Vi gick vilse och hittade 4 av 9 kontroller. Tror vi var ute och letade i 3h. Haha, så hopplös är jag med en karta. Men nu måste jag fortsätta så jag hinner ut innan det blir mörkt. Puss!

'


Väldigt charmig bild på mig och Saga!<3

Videos från ESC helgen hos Saga!













Fler videos kmr imorgon! <3


Jag vet att jag skulle börja blogga normalt igen och så..

Hhaa, ja jag var ju hos twini Saga i helgen. Så därför blev det ingen uppdatering. Tänker göra detta kort. Jag tycker Loreen är fett dryg och hon borde inte vunnit esc. Jag skäms över att vara Svensk helt enkelt. Jag är så stolt över killarna dom var bäst och gjorde en strålande insatts. Snart kommer det upp videos från helgen :) har lagt upp dom bästa bilderna på dv redan men vill ni att jag lägger ut dom här också så är det bara att kommentera!




Jepic moments..





så här såg telefonen ut i Lördags :)



IM SO PROUD OF U!<3

Sagas skola!

Hejsan bloggen! Sorry för dålig uppdatering men just nu befinner jag mig i Lund hos Saga. Sitter i DUCKING hennes matteklassrum och kollar på när hon gör prov. For the record hon är grym! Kom hit igår runt 11. Skulle kommit tidigare men ja tåg är ju som dom är. Vi har fangirlat typ all the time. Hennes kompisar maxine , Sara och Sigrid är också fettt nice. Sedan drar vi antagligen och shoppar och kanske på bio vem vet. Men nu skall jag njuta av att vara intill min twini, puss!


Våra killar Saga våra killar!

NU ÄR DET SÅ HÄR ATT JOHN PAUL HENRY DANIEL RICHARD GRIMES ÄR SAGAS OKI OKI? OCH EDWARD PETER ANTHONY KEVIN PATRICK GRIMES ÄR MIN ALRIGHT? ALLA FATTAT DET? DOM ÄR VÅRA? HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAAHHAAHA SSAAAGGGAA ELLER HUR? DOM SKALL BLI PAPPORNA TILL VÅRA BARN OCH SÅ ÄR DET MED DEN SAKEN, TACK OCH HEJ!


I ÖVER MORGON!

I över morgon drar jag till min andra hälft Saga. ÅHH vad taggad jag är. Hon är verkligen bäst!

Det är sånt här som får mig glad , tack finaste twin! (denna kommentaren fick jag av henne)


Saga
Du är så underbar, det finns inga ord. Önskar du var bredvid mig nu hade kunnat skriva den där texten till dig helt ärligt du är bäst älskar dig så mycket THERE ARE NO WORDS! Och du är endast min och Edwards, ok? OK! <3

& ja Saga jag är endast din och Edwards :) <3 älskar dig !<3


Nu skall jag snart se ESC del final 1 :D det suger dock att vi inte får rösta i denna delen. Men jag litar på er andra Jedheads ni röstar så ducking mycket eller hur? :o <3 haha stavade inte fel det skall stå ducking!





funkar inte att ladda upp bilder nu sry!

Dagens låt!



Ni har säkert hört Ed Sheeran´s låt "The A team" som spelas på radion hela tiden. Vilket fall det här är en annan låt med honom som ofta spelas i mina lurar ^^

känns inte sådär toppen

Vill bara skriva av mig lite. Trots allt är detta en slags dagbok öppen för alla att läsa och man skall kunna skriva av sig. KAnske inte direkt om allt men mycket. Skolan känns allmänt bajs just nu. Blev skit sur när jag fick höra en sak idag. Kanske är jävligt löjligt att bli sur över men jag tyckte inte det. Allt förändras åt det sämre håller. Vill bara att allt skall vara som förut. Känner mig helt jävla forever alone. Vill flytta till Lunda och bo granne med Saga. Så kan vi gå på samma skola och göra läxor ihop , jepic äventyr, fangirla osv osv osv. FAN att det inte va så. Hon och jag det skulle vara TOPPEN. Men istället går jag på min skitskola och är helt jävla forever alone. AAAJJJA , det vet lite om det. Bryr mig seriöst inte om vilka som läser detta. Ta åt er! HJAHAHHAHAHHAHA MOOOHHAHAHHAHA. Nää , men alltså gott folk tänk lite innan ni behandlar andra som skit och tänk innan ni gör saker/säger saker. Det kan ha riktigt jävla dåliga konsekvenser nämligen. Som denna specifika grejen. ÅHHHHHH SAKNAR MIN SAGA! HON ÄR MIIIIIN OCH JOHNS ;)



Nu skall jag sätta på "Saga och Mathilda party" lista på spotify den är blandad med bara Britney musik och Jedward. Bäst ever, haha. Skall checka bloggar och bdb. Sedan blir det att jobba på en sak till Saga. Bilder kmr nästa vecka när hon fått den eller senare i veckan. Skall även se BB.




Såhär kunde det se ut när jag solade förut :)




Kram och bajs bajs

Dagens outfit!

Dagens outfit 21/5-12








Tunika: Gina tricot
Leggings: köpt i Belgien
Halsband: gjort själv
örhängen: köpt i USA


Video blogg om vad jag gjort idag mm



pappa körde med grästrimmern i backgrunden därför alla ljud ;P

Kram!

Dagens outfit!

Dagens outfit 20/5-12


Örhängen: loppis
Linne: cubus
Shorts: Gina tricot
väska: vintage

 


Årets första dopp!

Nu har jag precis kastat mig ut i havet för första gången iår, riktigt gött! Nu är det äntligen sommar :D


JÄVLA HELVETES SKIT!

Har nu suttit i över 1h och försökt att göra 3 super långa inlägg med Disney gifs. Men det blir bara cp :o laddade upp allt men dom kmr huller om buller ovan på varandra och förstör för andra inlägg. Helvete :( aaaajja blev att radera alla inläggen jag jobbat med vilket känns sådär :/



Det stod bland annat detta...

Visst är det omöjligt att inte gilla Disney filmer? alla gör det!
Jag har älskar Disney sedan jag öppnade ögonen och jag älskar det fortfarande.
Det är verkligen något magiskt!

Det är ngt speciellt med detta. Jag skrattar jag gråter jag leer alla möjliga känslor samlas. Åhh, borde verkligen ha en Disney kväll och bara se en massa Disney filmer.
Min absoluta favorit Disney film är "Aristocats" den är så unik , haha. Men den har sin speciella charm ;)










Nu skall jag snart sova tror jag , God natt!<3

Youngblood utanför sportshopen!

Kom för ett litet tag sedan hem från Sportshopen som ligger utanför Grebbestad. Var där för att kolla och säga hej till Simon som är med i Youngblood :). Guud va duktiga som blivit. Stoooor skillnad på när jag såg dom i Göteborg i början av våren. Här kommer lite bilder jag tog med mobilen. Eftersom jag egentligen bara bryr mig om Simon är det typ bara kort på den pööjken.












Sista bilden är från Instagram , följ mig itstildadude ;)


Puss!

Dagens låt!




Boyfriend med John Grimes <3

bättre än orginalet!

Instagram, dagsplaner och ny ideé!

Weeehhooo godermorgon kära trogna läsare!
Idag skall jag chilla på livet och ha det allmänt gött , haha yes. Nej men mamma kmr snart hem och då kanske vi drar oss till Grebbestad och kollar på Youngblood. För er som fortfarande inte vet känner jag Simon i Youngblood. Men det är la dags planen. Tänkte testa att göra sockervatten frisyr fast det blir nog ngn annan jag för nu skall jag duscha.


Hanna i BB med sockervatten frissa.

Sedan så skaffade jag Instagram igår. Julia tjatade och tjatade om att jag skulle fixa det så tillslut gav jag mig. Men nu är jag besatt det är ju faktiskt sjukt roligt. Ja iaf ville jag säga att jag tycker ni skall följa mig itstildadude heter jag där. FOLLOW FOLLOW FOLLOW så blir jag super glad och vem vet är du en intressant person följer jag tbx.

Btw , världens bästa twini Saga hade en as bra sak på sin blogg. Att hon lägger ut dagens låt. Så nu skall jag vara en wannabe Saga och börja med det ;) HAHHAAHA



Puss!

Kanin byt plats med miG!

flippycurt-tomatoketchup:  1. Topless John, hngggg 2. Snuggles, CAN I BE A RABBIT PLEASEEEEEEEEE

Fina gravida moster!

Ikväll var min moster och hennes kille här och käkade med oss. Min moster är i månad 7 och skall föda i Augusti. Hon har en underbart fin kula på magen och jag längtar efter att få hålla om min lilla kusin :3





Hennes kille Kristoffer skulle reta mig genom att ta en bild på mig när jag smsade. Haha , han lyckades inte då den blev så bra att jag nu har den som profilbild på fejjaan.


Puss!

ESC MASK!

Idag blev jag klar med min mask jag gjort i bilden på skolan. Skall ha den under ESC :D Irland flagga , IRELAND POWER :D <33



bajs på mattan

Hej , är hemma från skolan idag. Kom ju hem från lägret igår och det var skit kul alltså helt underbart gäng. Efter några timmar vara alla kompisar med varandra så dom 16 dagar vi skall spendera tsm i sommar kmr bli awesome. Men hade as ont i huvudet och mådde illa igår när jag kom hem så orkade inte blogga. Sedan kunde jag inte sova förens 2 halv 3 typ så ja jag kunde helt enkelt inte stå upp imorse och sedan hängde illa måendet kvar. Men när jag satte mig i soffan för att kolla på tv så såg jag att det låg bajs på mattan. Snyggt verkligen , mamma hade glömt stänga pannrumsdörren så antar att ngn random katt har sprungit in och bajsat i vårt vardagsrum , fresht. Mamma skulle komma hem senare och städa upp det. Kan ju säga att jag inte tänker röra det , hehe. Jaja , nu skall jag se BB för orkade inte se avsnittet som gick igår. Dock vet jag att Vobban åkteb ut. Vilket var helt okej , gillar han inte direkt. Puss puss nu skall jag chilla på livet!




bild från innan jag drog på konfa läger°!

Konfaläger nästa!

Nu stixer jag iväg på konfa läger. Kommer hem på Söndag igen. Hoppas det blir roligt och att jag träffar en massa nya vänner. Men vi får se. Är faktiskt ganska nervös för man vet ju aldrig vad som händer. Puss!




Det var sista dagen på praoen idag också , lite tråkigt men men :)

prao dag nummer 2

Praoen idag har varit bra. Gårdagen var dock roligare men alla dagar kan inte vara lika eller hur?. Jag har bland annat städat väldigt mycket och putsat smycken osv sedan har jag jobbat vidare med smycket till Saga och det till mig. Hoppas det blir bra. Är inte direkt så duktigt på detta ännu. Så ganska mycket fel osv men man lär sig av sina misstag. Grymt tacksam att jag iaf alltid började med mitt så Sagas blev bättre. Hon skall såklart få det finaste. Inget annat duger åt underbara hon. Sen kan jag fortfarande inte fatta att jag får lov att göra i äkta silver. Så coolt. Fick stämpla en stämpel på baksidan som stod för just att det var äkta silver. Middagen idag bestod av kinamat som mamma hade med sig , super gotti. Nu sitter jag i min säng och bloggar som ni kanske förstår. Har nyss tagit en varm dusch skall snart fixa matsäck tills imorgon. Kram !



Här får ni en till bild på min Jedward pärlplatta och jag ^.^

Prao silversmed!

Hejsan , denna veckan praoar jag hos en silversmed. Första dagen har varit super rolig. Jag ville verkligen inte gå hem. Jag har skissat lite på smycken och börjat med 2 smycken som är egen designade. Skall bli ett till mig och ett till Saga twinniii<3 eftersom Saga läser min blogg kan jag tyvärr inte säga mer än så förän hon fått sitt smycke vilket blir om 17 dagar iihhhh<3 kommer därför inte heller lägga upp några bilder förens kanske efter. Men iaf har varit roligaste Måndagen på länge. Nu skall jag se vad min galna lillebror och hans kompisar håller på med. Det väsnas nämligen överdrivet mycket i hans rum , puss!



Bild från i Lördags :)

I love you girl!

Saga är så underbar hon har gjort en video till mig :D

Check it out!



Jag är så glad att jag har dig i mitt liv sis<3


Puss!<3

gäster

Hej , vill börja med att säga att jag är grymt ledsen för den super dåliga uppdateringen. Skall bli bättre på att blogga helt enkelt. Måste finna mig lite insperation. Snart kmr Julia , Sara och Ulla på middag. SKall bli trevligt. Är även hundvakt idag till Svante och Ludde , dom är så söta, haha. Sedan blev jag klar med min pärlplatta på mig och Edward idag också ...






Vad tycker ni? :)



Puss!

Tiden går fort snart sommarlov !

Hej , dagen var både bra och dålig. Men var super fint väder idag, åhh så skönt när man kan gå i linne och short osv. Sedan är det ingen hel vecka kvar till sommarlovet. En massa lovdagar och tema dagar och allt vad som finns , wiioo!

Jag har typ inget att blogga om .. höhö... men saknar min Saga twin!<3


Kompis med i Frida och Jedward med!

Hej , i nya nummret av Frida är min kompis Julia med och Jedward :D


omslaget!





Jedward artikeln !<3



Min kompis Julia och hennes mamma!



Julia fick en hel sida själv , helt klart värt att köpa och läsa!


Kramiz!<3


Blandad shopping från helgen!


Det blev sushi till lunch när vi besökte shopping centret i HGB idag!




två basic linnen :)



Linne , ja ni får vända på huvudet!



Linne , eftersom det påminner väldigt mycket om peacet i Victory så skall jag nog sy fast Victory loggan på :D



Leggings :D



Nya converse , mörk blåa :D






Iphone skal , lipstick ;) haha



Halsband , Saga har en röd kanin med ordet "you" på så dom skall egentligen sitta ihop <3 :D


Kännde att det mesta gick under "Victory temat!" HAHa :D

KRAM




Bilder från helgen med TWWWWIINNEE!<3

Här kommer en massa jepic jedsome bilder från helgen..

























Vad mycket vi hunnit med twinie<3


Jag har haft bästa helgen ever med min twin!

Saga och jag har haft det bäst. I Lördags var vi på Liseberg och i Söndags shoppade vi och bara hade det allmänt awesome. Jag orkar inte skriva något längre om det för jag har sjukt mycket att göra nu men här kommer en massa jepic videos från helgen!

'





Nu är Saga hemma i Lund igen och jag saknar henne så inerligt<3

RSS 2.0